dissabte, 12 de maig del 2012

Campiones!

El Voltregà ha superat el Bigues i Riells per 3 gols a 0 i ha aconseguit revalidar el títol de campiones de l'OK Lliga femenina. El conjunt de David Bou aconsegueix així el títol de la regularitat quan encara li queden 4 jornades per disputar.

El conjunt de David Bou aconsegueix el segon títol de Lliga de forma consecutiva i ja encapçala el palmarès de la competició. Les voltreganeses necessitaven un punt per aconseguir el títol i se'ls va endur tots tres aconseguint derrotar per 3 gols a 0 el Bigues i Riells en un partit còmode i que van començar a sentenciar des del primer moment.

De fet, només havien passat 49 segons quan Carla Giudici aprofitava un mal refús de la portera vallesana a un tret d'Anna Romero per fer l'1 a 0. El conjunt voltreganès dominava a la perfecció i l'ambient al pavelló convidava més a la festa que a res més. Tot i això, calia assegurar la victòria.

El Bigues i Riells inquietava amb un tret al pal al minut 12, però abans del descans Anna Casarramona feia el 2 a 0 amb un tret creuat potent des de fora de l'àrea. No havia passat ni un minut quan Natasha Lee sentenciava el partit fent el 3 a 0, marcador amb què s'arribava al descans.

A la segona meitat, el partit no va tenir gaire més moviment. Només un penal contra el Voltregà al minut 24 hauria pogut fer variar l'electrònic. Tot i això, Vanessa Garcia no aconseguia superar Laia Vives, de nou inspirada sota pals. Amb el xiulet final es desfermava l'eufòria. Les jugadores voltreganeses s'alliberaven de les tensions de la temporada i podien celebrar el títol de la regularitat.

Després de cantar i saltar al mig de la pista, els aficionats les ruixaven amb cava. Una volta d'honor servia per donar les gràcies a l'afició, a qui podran oferir la copa el proper 26 de maig en el partit contra el Cerdanyola.

CP Voltregà: Laia Vives, Natasha Lee, Motxa Barceló, Anna Romero, Carla Giudici –cinc inicial–, Anna Casarramona i Maria Ferrón.

Bigues i Riells: Cristina Vegas, Laia Pera, Gemma Cristòfol, Sara Cristòfol, Vanessa García –cinc inicial–, Karla Martínez i Júlia Coll.

Àrbitre: Joan Molina, bé.

Gols: 1-0, Carla Giudici, min 1; 2- 0, Anna Casarramona, min 18; 3-0, Natasha Lee, min 19.