dissabte, 12 de maig del 2012

El Voltregà pot ser campió avui si suma un punt contra el Bigues i Riells


El Voltregà femení és a les portes de sumar el segon títol de l'OK Lliga femenina de forma consecutiva. El conjunt de David Bou necessita sumar un sol punt per acabar de lligar el triomf a la competició regular.

Quan al Voltregà encara li queden cinc partits per disputar, les voltreganeses avantatgen el segon classificat, el Biesca Gijón, en 11 punts. Les de Gijón, però, tenen un partit més i per tant només els queden 12 punts per disputar. El Girona ja ha dit adéu a les seves remotes opcions en la lluita pel títol després de perdre ahir a la pista del Palau de Plegamans per 6 gols a 5. Al davant hi tindran un Bigues i Riells que és vuitè, a la zona tranquil·la de la taula. El partit es juga aquest dissabte a les 6 de la tarda.

"Tan important és el primer partit que jugues com els de la meitat o com el d'aquest cap de setmana", explica David Bou. "Té la connotació especial que si fas un últim esforç ben fet aconsegueixes l'objectiu. Hem d'estar tranquils però amb certa tensió per fer el pas final". El tècnic reconeix que "fa dues setmanes que hem baixat el nivell de joc i hem de recuperar-lo, però jugar un partit que si guanyes, guanyes la Lliga ja és un motiu prou important per sortir a la pista i deixar-s'hi la pell".

Us hi esperem a tots!

CP Voltregà - CHP Bigues i Riells
Dissabte 12 de maig - 18:00h
Pavelló Oliveras de la Riva