dissabte, 18 de febrer del 2012

A la final! El Voltregà femení supera el Girona per 5 gols a 2 a les semifinals de la Copa de la Reina de Reus

El Voltregà femení ha superat el Girona per 5 gols a 2 en la semifinal de la Copa de la Reina 2012 que s'està disputant a Reus durant aquest cap de setmana. Les noies de David Bou han tingut més problemes dels esperats tot i que el marcador final reflexi més diferència de la que hi ha hagut a la pista. Les voltreganeses s'enfrontaran al Biesca Gijón en la final.

El conjunt voltreganès però ha fet una gran segona meitat on totes les jugadores han brillat amb llum pròpia en la seva tasca. Les grans aturades de Laia Vives en moments crucials del matx i els dos gols de Natasha Lee des del punt de penal de forma gairebé consecutiva van ser decisius. La gran tasca defensiva d'Anna Romero i Motxa Barceló, les assistències i la visió de joc de Carla Giudici i el hat-trick d'Anna Casarramona han contribuït decisivament a la victòria.

El partit ha començat bé pel Voltregà que s'ha posat per davant al minut 4 amb un gol d'Anna Casarramona després d'una assistència de Carla Giudici. Les de David Bou dominaven la possessió però no aconseguien tornar a marcar tot i disposar de bones ocasions., amb un pal de Casarramona inclòs, davant una encertada Laia Salicrú. Abans del descans però, Adriana Gutiérrez tornava l'empat al marcador.

El partit es decidiria a la segona meitat. El Voltregà dominava en joc i ocasions però no era fins al minut 27 quan es podia tornar a posar per davant. Ho feia Natasha Lee transformant un penal per uns peus intencionats de Carla Dorca que havia forçat Motxa Barceló. L'asturiana no fallava i posava el Voltregà per davant, amenaçat, això sí, per les vuit faltes que ja havia comès, les mateixes que el Girona.

El 3 a 1 arribava un minut després quan Anna Romero també aconseguia forçar un penal pel mateix motiu de nou a Carla Dorca. Natasha Lee tornava a assumir la responsabilitat i amb un llançament igual que el primer tornava a foradar la porteria de Laia Salicrú. El partit s'havia trencat. Per ampliar encara més la diferència, Anna Casarramona amb un xut des de gairebé mitja pista enviava la bola a la xarxa tot i l'intent de Salicrú, tapada per Anna Romero.

El gol de Laia Castro per les gironines va ser anecdòtic perquè no van saber aprofitar la falta directa de què van disposar instants després que Laia Vives aturava magistralment i en dos temps a Adriana Gutiérrez. Ja a l'últim minut, el Girona cometia la desena falta i era Anna Casarramona qui transformava el definitiu 5 a 2.

Aquest diumenge a les 12 del migdia, el Voltregà s'enfrontarà al Biesca Gijón en la gran final de la Copa de la Reina.