dimarts, 28 de febrer del 2012

El Voltregà recupera el bon joc i els gols contra el Palau (4-0)

El Voltregà femení es va retrobar dissabte amb les millors sensacions. Després de perdre la Copa de la Reina, les noies de David Bou van tornar a vèncer i a convèncer a l’OK Lliga, on segueixen invictes. En l’inici de la segona volta les voltreganeses van superar el Palau de Plegamans per 4 a 0 en un partit que van poder sentenciar al primer temps.

El partit va començar animat i al minut 3 Carla Giudici –que assumia la capitania en absència de Maria Ferrón, que estava indisposada– feia el primer gol després d’una excel·lent recuperació i assistència d’una Anna Romero en estat de gràcia. La primera meitat va ser un vendaval voltreganès, amb ocasions des de totes les posicions, però la bona actuació de Caparrós va impedir que el marcador es tornés a moure.

No va ser fins al minut 27, ja al segon temps, quan Natasha Lee va poder fer el 2 a 0 de falta directa. Les voltreganeses seguien dominant davant un Palau de Plegamans que durant bona part dels minuts va jugar de tu a tu i sense arrugar-se. Laia Vives va aturar una falta directa a Laura Puigdueta i el Voltregà va sentenciar a set minuts pel final quan Anna Casarramona feia el 3 a 0 aprofitant una assistència de Natasha Lee que la deixava sola davant la porteria.

La cirereta al pastís va arribar a dos minuts pel final, quan Natasha Lee es va inventar un gol de bandera. Després d’un refús de la portera, Lee feia gala de tota la seva tècnica i rematava per sota les cames al pal llarg. Era el 4 a 0 final d’un partit complet de les voltreganeses, que ara són més líders, amb 13 punts sobre el segon, el Biesca Gijón.

CP Voltregà: Laia Vives, Anna Romero, Natasha Lee, Anna Casarramona, Carla Giudici –cinc inicial–, Motxa Barceló i Laia Jurado.

HC Palau Plegamans: Caparrós, Puigdueta, Ferron, Busquets, Gurri –cinc inicial–, Membreño i Pujalt.

Gols: 1-0, Carla Giudici, min 3; 2-0, Natasha Lee (f.d.), min 27; 3-0, Anna Casarramona, min 33; 4-0, Natasha Lee, min 38