dissabte, 4 de desembre del 2010

Treballada victòria del Voltregà davant el Girona (2-1) que el situa líder en solitari

El Voltregà ha aconseguit una important victòria davant el Girona per 2 gols a 1 en un partit on ha hagut de treballar durament per endur-se els tres punts. A més, el Voltregà és líder en solitari després de l'empat de l'Arenys de Munt a la pista de l'Alcorcón madrileny.

El partit ha estat marcat per una gran igualtat entre els dos conjunts. Un cop a Motxa Barceló ha trastocat els plans de David Bou i s'ha hagut de retirar uns minuts durant el primer temps. Tot i això, la jugadora de Girona, que avui s'enfrontava al club de la seva ciutat, ha sigut la millor del Voltregà, sobretot a la segona meitat.

Pia Sarmiento ha aconseguit posar per davant al Girona al minut 15 de partit. El Voltregà insistia amb força però no ha sigut fins a 8 segons pel descans que ha arribat el gol de l'empat, obra de Carla Giudici.

El segon temps ha sigut més animat amb molta igualtat però un ritme intens amb contraatacs a una i altra porteria. Les grans actuacions de Laia Vives i de Maria José Gioja a les porteries han fet que el marcador no es movés.

S'havien jugat pocs minuts de la represa quan Carla Dorca veia la targeta blava. Això permetia disposar d'una falta directa al Voltregà que Natasha Lee no aconseguia transformar en gol. Els dos conjunts es carregaven amb força de faltes i el Girona es posava a només una falta de les 10 primer. El conjunt blanc-i-blau aconseguia forçar la desena falta al minut 32. Motxa Barceló, que estava sent la més destacada però no aconseguia superar a Gioja en l'execució.

El Voltregà també s'acostava a les 10 faltes i pocs instants després també es situava en nou faltes, amenaçat de la sanció amb una falta directa. Les voltreganeses empenyien amb força però Gioja ho seguia aturant tot. Només faltava un minut i mig pel final quan Natasha Lee aconseguia el gol de la victòria que donava els tres punts al Voltregà. Tot i això, els instants finals encara han sigut amb el Girona buscant provocar la desena falta del conjunt voltreganès.

La victòria és clau per un Voltregà que ha aconseguit superar un dels conjunts forts de la categoria i que es combina amb un empat de l'Arenys de Munt a la pista de l'Alcorcón que les deixa soles al liderat de la OK Lliga femenina.