divendres, 3 de desembre del 2010

Duel d'alt voltatge entre Voltregà i Girona

El pavelló Oliveras de la Riva viurà aquest dissabte un duel d'altura amb un gran partit entre Voltregà femení i Girona que tindrà sobre la pista bona part de les seleccions d'Espanya i Argentina. El conjunt voltreganès de David Bou tindrà davant un conjunt que acaba de pujar de categoria i debuta a la OK Lliga femenina. Això però és el que el fa més enganyós. El club gironí ha fet un gran esforç i després d'aconseguir l'ascens s'ha reforçat amb un quintet inicial gairebé nou.

Les gironines primer van temptar a la jugadora del Voltregà fins la temporada passada, Carla Dorca. La jugadora de Santa Coloma de Farners va experimentar el seu salt de qualitat vestint de blanc-i-blava. En la seva primera temporada al Voltregà la colomenca va guanyar set títols (4 amb el Voltregà i tres amb seleccions) en un any i es va postular com una de les jugadores claus, sempre disciplinada en defensa i amb els partits guanyant profunditat i arribada així com lluïnt, cada cop més, el seu potent xut. La gran competència al Voltregà i l'inici d'estudis universitaris a Girona van acabar de convèncer a la de Santa Coloma per tornar al club on es va formar.

Dorca però no és la única jugadora a tenir en compte. I és que el Girona CH (que ara forma part del Girona CF) va decidir fixar-se en Pia Sarmiento, excapitana del Vilanova i líder moral de l'equip, per donar experiència i un punt de calma necessari a l'equip. L'argentina volia canviar d'aires i no va dubtar en unir-se a l'ambiciós projecte gironí. A més però, Sarmiento va parlar aviat de dues companyes argentines que buscaven un equip per jugar a la millor lliga d'hoquei femení, la OK Lliga femenina. Es tractava de Maria José Gioja, portera d'Argentina (que arriba del Centro Valenciano) i Salomé Rodríguez (procedent del Concepción PC) una de les jugadores que apunta alt també del combinat argentí. Al tècnic de les gironines Sergio Alonso, la idea li va semblar perfecte i així va confeccionar una gran plantilla, reforçada també amb la colombiana Catalina Acevedo, que ja estava jugant a la OK Lliga amb el Mieres asturià.

El partit doncs reunirà tres internacionals per Argentina (totes tres al Girona) i set internacionals amb Espanya i Catalunya (sis al Voltregà i una al Girona). Serà un gran duel per veure en quin moment es troba cada equip. El conjunt gironí va perdre davant el Vilanova per 3 gols a 5 i va empatar a un gol davant el Cerdanyola. El Voltregà per la seva banda es manté instal·lat al segon lloc, empatat amb l'Arenys de Munt que és líder perquè té més gols a favor.

Us esperem a tots aquest dissabte a Sant Hipòlit per veure un dels grans partits de la OK Lliga!

CP Voltregà - Girona CF
Dissabte 4 de desembre de 2010 - 18:00h
Pavelló Oliveres de la Riva