diumenge, 12 de desembre del 2010

Sense un joc brillant però sumant els tres punts a Sant Cugat (2-3)

El Voltregà femení ha aconseguit una nova victòria per 2 gols a 3 a la pista del Sant Cugat en el partit que s'ha disputat aquest diumenge al migdia. Les noies que dirigeix David Bou no han fet el seu millor partit i el seu joc no ha sigut el més brillant però tot i això han aconseguit una victòria important que les manté al liderat, amb més avantatge i com a l'únic equip que encara no ha perdut cap partit.

El partit s'ha decidit del tot a la primera meitat, quan s'han marcat els cinc gols del matx. El Sant Cugat era el primer en avançar-se quan s'havien disputat 5 minuts de joc quan Judit Navarro rematava al segon pal una bola penjada dins l'àrea. Era un cop d'efecte de les de Sant Cugat, que no comptaven amb Paula Torner, la gran absent del partit. Tot i això, el Voltregà no perdia la mida al partit i treballant arribava l'empat.

Era al minut 9 quan Motxa Barceló desviava una penjada des de mitja pista de Natasha Lee i tornava l'empat a l'electrònic. El partit recomençava amb el Voltregà intentant de portar la iniciativa però trobant-se una Mercè Ribas molt inspirada sota els pals de la porteria santcugatenca. Tot i això, al minut 15, Natasha Lee feia gala de la seva gran qualitat individual i en una bona jugada definia davant l'exportera del Vic definint per sota. El Voltregà agafava la iniciativa a l'electrònic però sense desplegar el seu millor joc fent front, com podia, a una defensa en quadre que no va deixar gaires espais.

Al minut 18, el Sant Cugat tenia la oportunitat per tornar a marcar amb un penal que llançava Amaya Gutiérrez però que Laia Vives aconseguia aturar amb encert. Només 10 segons després, el Sant Cugat recuperava la bola i Amaya Gutiérrez deixava anar un fort xut des de fora de l'àrea que, amb Laia Vives tapada, servia per tornar a empatar a dos gols el partit. Semblava que aquest resultat serviria per arribar al descans però quan faltava un minut i deu segons per la fi del primer temps, Motxa Barceló deixava anar un bon xut des de mitja pista que acabava entrant a la porteria de Ribas i tornava a posar el Voltregà per davant.

El marcador ja no es mouria ni abans del descans ni fins al final del partit en una segona meitat més travada, amb el Voltregà portant més la batuta del partit però sense acabar de materialitzar les ocasions de què disposava. Les de David Bou van tenir unes quatre ocasions clares al segon temps però el marcador ja no es va moure més. Tampoc es van haver de llançar faltes directes ja que cap dels dos equips va arribar a les 10 faltes d'equip.

La victòria deixa les voltreganeses una mica més líders amb 22 punts. Les blanc-i-blaves arribaven a aquesta jornada amb dos punts d'avantatge sobre el segon classificat, que era l'Arenys de Munt. Les d'Arenys però van caure golejades a la seva pista per un potent Vilanova que amb la victòria es col·loca segon a la classificació amb 19 punts, a tres del Voltregà. En el tercer lloc s'hi troba ara l'Arenys de Munt (17) a cinc punts del liderat i rere seu, Girona i Biesca Gijón estan empatats a 16 punts, sis menys que el Voltregà. El Voltregà és ara com ara l'únic equip que segueix imbatut a la OK Lliga femenina a la jornada 9. Les de Sant Hipòlit ho han guanyat tot a excepció del partit a la pista del Vilanova, on van empatar a un.

PHC Sant Cugat: Mercè Ribas, M. Rosa Tamburini, Amaya Gutiérrez (1), Blanca Soldevila, Judit Navarro (1) -cinc inicial-; i Elisenda Gassó.

CP Voltregà: Laia Vives, Natasha Lee (1), Motxa Barceló (2), Anna Romero, Carla Giudici –cinc inicial–; i Anna Casarramona.

GOLS: 0-1, Judit Navarro, min 6; 1-1, Motxa Barceló, min 10; 1-2, Natasha Lee, min 15; 2-2, Amaya Gutiérrez, min 18; 2-3, Motxa Barceló, min 19.