dimecres, 10 de febrer del 2010

Victòria còmoda a Sant Sadurní (0-2)

El Voltregà femení va aconseguir diumenge una nova victòria a la OK Lliga femenina. El conjunt de Pep Maydeu va viatjar a la capital del cava, Sant Sadurní d'Anoia, i en va treure una victòria per 0 gols a 2. El partit va tenir diferents fases però el Voltregà va ser el dominador principal dels 40 minuts de joc amb possessions llargues -al límit del passiu- i creant ocasions però sense saber foradar en més ocasions la porteria molt ben defensada per Sònia Esteve. Laia Vives no va tenir massa feina i la ocasió més clara del conjunt de Sant Sadurní va arribar amb un pal a l'inici del segon temps.

El partit va començar amb el Voltregà assetjant el terreny de joc del Noia i dominant el partit. Les ocasions i combinacions arribaven amb comptagotes i estava clar que les de Sant Sadurní esperarien tancades al darrera per provar sort al contraatac. El Voltregà havia de trobar la fòrmula d'obrir la llauna. Maydeu movia fitxa des de la banqueta i començava a rotar l'equip fent entrar a Carla Giudici al minut 8 i Anna Casarramona al minut 12. Tres minuts més tard arribava el primer gol. Natasha Lee enviava una molt bona assistència a Giudici i la davantera no fallava. El partit es posava de cara i Anna Romero saltava a la pista aprofitant el temps mort posterior al gol. El marcador començava a obligar al Noia a obrir més les seves línies, però Sònia Esteve avortava les opcions voltreganeses. Amb l'únic gol de Giudici a l'electrònic, s'arribava al descans.

A la segona meitat, Carla Martínez donava un primer -i pràcticament únic- ensurt del Noia als dos minuts de joc enviant una bola al pal. El partit entrava en una fase somnolent amb domini clar del Voltregà però sense ocasions clares per a cap dels dos equips. Al minut 28 arribava el segon gol voltreganès quan Natasha Lee s'internava per la dreta a l'àrea i afusellava a Esteve. Era el gol de la tranquilitat i que encara deixava el partit en una fase més lenta i calmada.

L'absència de faltes -cap dels dos equips va arribar a les 10 faltes- va fer que els minuts passession ràpid i només una ocasió de Motxa Barceló i una combinació de Giudici i Casarramona van inquietar la porteria del Noia. Al final, victòria justa del Voltregà que no va necessitar esforçar-se al màxim per a batre el conjunt de Sant Sadurní, que va fer un hoquei molt tancat al darrera sense prendre riscos excessius.

El proper partit del Voltregà femení serà aquest dissabte a les 6 de la tarda quan rebran a l'Oliveras de la Riva a l'Igualada en la darrera jornada de la primera volta de la OK Lliga femenina.

CP Noia: Sònia Esteve, Agnès Esteller, Ester Ferrer, Laura Salvador, Raquel Torras -cinc inicial-; Carla Sariol, Carla Martínez i Judith Baldris.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca, Motxa Barceló, Natasha Lee (1), Marta Mompart -cinc inicial-; Carla Giudici (1), Anna Casarramona, Anna Romer i Maria Ferrón.

Gols: 0-1, Carla Giudici, min 15; 0-2, Natasha Lee, min 28.

Galeria de fotos:

Ben aviat us farem arribar el vídeo-resum del partit de Sant Sadurní