dimarts, 3 de març del 2009

Golejada al Piera amb festival de pals (6-0)

El Voltregà femení va tornar a sortir dissabte a la pista per fer un bon joc davant el Piera. El conjunt que dirigeix Carles Carrera va guanyar amb comoditat el partit tot i que li va costar molt ampliar l'avantatge agafada als primers minuts de joc per una forta i tancada defensa del conjunt de Piera.

El matx va començar amb un gol quan només s'havien disputat 2 minuts de joc. Anna Romero robava la bola a l'altura de la falta directa, entrava a l'àrea i deixava anar un tret creuat que superava la portera del Piera. El Voltregà es posava per davant a l'electrònic davant un conjunt clarament inferior i que li va costar molt inquietar a Laia Vives.

Les rotacions des de la banqueta van ser la tònica dominant tenint en compte que aquest proper cap de setmana han de disputar la Copa de la Reina i no es poden permetre un desgast excessiu. Les ocasions de Carla Dorca i Marta Mompart als següents minuts no van aconseguir superar la portera del Piera.

El Voltregà arribava i inquietava però la defensa tancada del Piera impedia masses combinacions. Les ocasions més clares arribaven de l'estic de Carla Giudici després de dues bones assistències de Motxa Barceló. Marta Mompart i Anna Romero també combinaven en una bona jugada que no acabava en gol per poc.

Laia Vives mentrestant vivia el partit amb molta comoditat només havent-se de lluir en molt poques ocasions. Abans del descans, Marta Mompart enviava la primera bola al pal tornant a inquietar. Tot i això, s'arribava al descans amb l'únic gol de Romero a l'electrònic.

La segona part va tenir un altre caire. El Voltregà va jugar més ràpid i còmode i les ocasions no van tardar en arribar. Primer Anna Romero i més tard una combinació de Giudici i Barceló era apunt de donar el gol. L'equip voltreganès traçava bons contraatacs i en un d'ells, dirigit per Anna Romero acabava amb una assistència a Carla Giudici que no fallava i marcava el 2 a 0.

Les voltreganeses insistien i estava clar que només era qüestió de minuts que caiguessin més gols. Motxa Barceló ho provava amb insistència i al minut 28 enviava la segona bola al pal de la tarda després d'una gran jugada personal. Només dos minuts més tard era Giudici qui enviava la bola al pal després d'una assistència de Marta Mompart. Era el tercer pal del partit.

Només un minut més tard la mateixa Giudici esmenava l'error i convertia un refús de la portera del Piera en el 3 a 0 per les noies de Carles Carrera. El Voltregà es feia amo i senyor del partit i el Piera només arribava en jugades aïllades. A sobre, el Voltregà aprofitava la sortida al contraatac i fruit d'això neixia el 4 a 0 en un contracop en solitari de Carla Giudici que definia a la perfecció. La davantera voltreganesa ha sortit de la lesió amb l'olfacte molt afinat, com sempre, de cara a porteria i marcant 5 gols en 2 partits.

Els pals no deixaven de molestar a les voltreganeses i Mompart enviava una nova bola al pal, el quart del partit, en una diagonal. El Voltregà jugava a plaer i creava bon joc. L'exemple més clar era la jugada del 5 a 0 amb Motxa Barceló traient la bola al contracop i una doble paret entre Marta Mompart i Carla Dorca donava la opció a la jove defensa per marcar el cinquè gol.

Només restaven 4 minuts i Meritxell Puigdemunt prenia el relleu a Laia Vives que d'aquesta forma podia descansar. Abans del final, Maria Ferrón es tornava a topar amb el pal enviant-hi una nova bola després d'una bona internada a l'àrea. Quan només restaven 34 segons, Marta Mompart assistia a Motxa Barceló des de la línia de fons i aquesta afusellava des de la frontal marcant el definitiu 6 a 0.

Una victòria còmoda per les noies del Voltregà que podrien haver ampliat molt més el marcador si alguna de les cinc boles enviades al pal haguessin acabat en gol.

Ara les noies de Carles Carrera ja preparen amb intensitat la Copa de la Reina que es disputarà aquest proper cap de setmana a Mieres (Asturies). voltregafemeni.com hi serà una vegada més per poder-vos oferir la informació puntual i al minut dels partits.

CP Voltregà: Laia Vives, Maria Ferrón, Motxa Barceló (1), Anna Romero (1), Carla Giudici (3) -cinc inicial-, Marta Mompart i Carla Dorca (1).

Gols: 1-0, Anna Romero, min 2; 2-0, Carla Giudici, min 25; 3-0, Carla Giudici, min 32; 4-0, Carla Giudici, min 35; 5-0, Carla Dorca, min 36; 6-0, Motxa Barceló, min 39:26"