dimecres, 18 de febrer del 2009

El Voltregà recupera el millor joc i goleja el Vic (1-6)

El Voltregà femení va donar mostres evidents de millora en el partit que va disputar diumenge a l'Olímpic de Vic en la tornada del derbi femení. El conjunt que des de divendres passat dirigeix Carles Carrera va sortir concentrat a la pista i no va perdonar en cap moment.

El partit va portar més notícies positives ja que Carla Giudici, que ja portava uns quants partits escalfant amb l'equip però sense jugar minuts degut a la seva lesió, va sortir a la pista i va mostrar-se en forma i va marcar dos gols.

Durant els primers minuts ja es va veure que el Voltregà volia assegurar el partit ben aviat. En una de les primeres jugades del partit, tant sols al minut 3, Anna Romero feia una gran assistència a Marta Mompart que no perdonava i marcava el 0 a 1. Amb el primer gol, el Voltregà tirava per terra la planificació del Vic i es permetia jugar més còmode davant un equip sorprès.

El Voltregà mentrestant no deixava forats en defensa i Laia Vives començava a demostrar que fer-li un gol seria molt complicat. Al minut 7 arribava la notícia més bona: el retorn de Carla Giudici a la pista. Només 3 minuts més tard, un penal favorable al Voltregà s'encarregava de llançar-lo la mateixa Giudici però el seu tret el podia desviar Ribas impedint així el segon gol.

De poc va servir, al minut 12, Giudici s'escapava sola al contraatac i definia a la perfecció amb un tret a mitja altura que entrava al fons de la xarxa. Era el 0 a 2 on la davantera voltreganesa demostrava que la lesió no li ha pres l'olfacte de gol i que havia tornat amb ganes de tornar a ser decisiva.

Un minut més tard, de nou Giudici culminava un altre contraatac en gol. En aquest però, enlloc de provar el tret, apurava fins al darrer moment i driblant la portera la col·locava suaument al pal curt. L'electrònic cada cop era més favorable al Voltregà i el partit estava pràcticament sentenciat.

Abans del descans, Marta Mompart enviava una bola al pal i només un minut més tard ella mateixa marcava el quart gol voltreganès a 17 segons del descans. Amb el 0 a 4 i el final de la primera meitat el partit no es podia escapar.

Al segon temps el Vic va sortir més concentrat i encertat en defensa i això va fer que els gols no fossin tant senzills d'aconseguir com al primer temps. El Vic, a més, feia treballar un xic més a Laia Vives, que durant la primera meitat gairebé no havia hagut de tocar cap bola.

Quan ja s'havien disputat 10 minuts de la primera part, Carla Giudici era objecte d'un clar penal quan l'hi enganxaven la cama amb l'estic. Motxa Barceló era l'encarregada de llançar-lo i sense fallar l'enviava al fons de la xarxa.

El Vic veia infructuosos tots els seus esforços per apropar-se al Voltregà i en l'ocasió més clara, Emma Corominas enviava la bola al travesser. Quan només faltaven 5 minuts pel final, Carla Giudici conduïa un bon contraatac i just entrant a l'àrea, feia una assistència a Barceló que rematava la bola tal com venia i marcava el 0 a 6 que feia molt mal a les vigatanes.

Laia Vives mentrestant ho seguia aturant tot i mostrant un gran nivell. Només una bola se li va escapar quan faltava 1 minut i 3 segons. Blanca Soldevila aprofitava un refús en una jugada embolicada per marcar el gol de l'honor pel Vic.

Finalment el marcador reflectia un 1 a 6 esperançador pel Voltregà, que veu com es reconcilia amb el bon joc; i per Carles Carrera, que feia bona la dita d'entrenador nou, victòria segura.

Aquesta setmana la lliga descansarà per així no obstaculitzar-se amb el Carnaval.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca, Motxa Barceló (2), Anna Romero, Marta Mompart (2) -cinc inicial-, Maria Ferrón i Carla Giudici (2)
Gols: 0-1, Mompart, min 3; 0-2, Giudici, min 12; 0-3, Giudici, min 13; 0-4, Mompart, min 19:43"; 0-5, Motxa (p.), min 30; 0-6, Motxa, min 35; 1-6, Soldevila, min 39.