dissabte, 7 de març del 2009

Victòria còmoda davant l'Ordenes. Voltregà, 7 - Órdenes, 1

El Voltregà femení no ha tingut problemes per desfer-se del CP Órdenes en les semifinals de consolació que s'han disputat aquesta tarda. El conjunt voltreganès s'ha imposat per 7 gols a 1 i ara haurà de disputar el partit pel 5è i 6è lloc.

El matx amb l'Órdenes ha començat molt fàcil per les de Carles Carrera que als 36 segons ja inauguraven el marcador amb un gol de Maria Ferrón. El partit seguia amb un Voltregà abocat a l'atac però sense aconseguir transformar el segon gol que va costar d'arribar. Els àrbitres permetien el joc dur i l'Órdenes castigava amb duresa les noies de Carrera.

El segon gol arribava al minut 12 en una falta directa que transformava Carla Giudici amb una molt bona definició. Pocs minuts més tard, Vanesa Solimo retallava diferències amb l'únic gol del conjunt gallec. Carla Giudici ampliava l'avantatge i marcava el 3 a 1 abans del descans.

A la segona meitat, Anna Romero marcava el 4 a 1 al minut 24. El cinquè arribava de l'estic de Carla Dorca al minut 32. Just després del gol, Carles Carrera substituïa a Laia Vives, que ha demostrat un nivell de forma excel·lent durant els dos partits, i feia entrar a la portera suplent Meritxell Puigdemunt.

Anna Romero marcava el 6 a 1 al minut 34 i Carla Giudici feia el seu tercer gol dins l'últim minut posant el 7 a 1 final. Un partit còmode per les de Carles Carrera, que també ha fet sortir a les joves Sílvia Romero, Sílvia Jurado i Meritxell Puigdemunt.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca (1), Maria Ferrón (1), Anna Romero (2), Carla Giudici (3). També Motxa Barceló, Marta Mompart, Sílvia Romero, Sílvia Jurado i Meritxell Puigdemunt.

Gols: 1-0, Maria Ferrón, 36"; 2-0, Carla Giudici (f.d.), min 12; 2-1, Vanesa Solimo, min 15; 3-1, Carla Giudici, min 17; 4-1, Anna Romero, min 24; 5-1, Carla Dorca, min 32; 6-1, Anna Romero, min 34; 7-1, Carla Giudici, min 39:22".