dissabte, 3 de maig del 2008

Problemes tècnics i de precarietat seriosos

Havíem anunciat que seríem oferint una rigurosa i actualitzada informació des de Burgos i de fet i som i ho intentem amb totes les forces, però la infraestructura tècnica no està permetent que poguem anar més enllà. El pavelló no ofereix cap mena d'infraestructura tècnica a l'abast del més senzill mitjà de comunicació.

Però és que... com volen donar facilitats als mitjans si ells mateixos no n'han fet ni repercussió ? La Federació Espanyola insisteix en promocionar l'hoquei a Burgos però llavors, la organització no fa ni un trist pas endavant perquè això sigui un fet. Aquest divendres al matí encara es muntava la publicitat a la pista i s'acabava de fer quatre retocs d'infraestructura. No hi ha cartells per enlloc ni tampoc pots trobar una explicació si no és acostant-te al pavelló on ja hi van la gent que coneix l'hoquei i la majoria dels equips que hi participen... de la ciutat, dubto que hi hagués més d'una dotzena de persones.

Perquè un torneig tingui la soltura, el públic i l'ambient que es mereix... Sant Sadurní d'Anoia sense anar més lluny hi va deixar una gran petjada. Amb una gran organització, van brodar la Copa de la Reina amb les millors facilitats als mitjans, amb un pavelló amb una entrada més que considerable (tractant-se d'un pavelló amb capacitat 10 vegades superior al de Burgos) i omplint al màxim durant la final del torneig. Som conscients que l'ambient d'hoquei que es viu a un poble com Sant Sadurní d'Anoia no és el mateix que a Burgos, però d'un lloc a l'altre hi ha un abisme massa gran.

A alguns, en trobar-se en aquests casos, ens sobren les paraules... intentarem ser-hi, continuar oferint una rigorosa i ràpida informació, però els mitjans no són els adequats. Disculpeu les molèsties.