dissabte, 3 de maig del 2008

Golejada al Raxoi en el segon partit

El Voltregà no va tenir problemes per desfer-se del Raxoi en el segon partit dels Campionats d'Espanya. El conjunt de Raül Doblas va derrotar a les gallegues per un contundent 11 a 1. Les blanc-i-blaves van sortir molt concentrades a la pista i al minut 2, Motxa transformava l'1 a 0 amb un tret des de mitja pista que es col·lava al fons de la xarxa gallega.

El partit ja es posava de cara a les voltreganeses que tancaven amb força al conjunt visitant a la seva àrea. Al minut 4, una contra en solitari va portar el gol de l'empat pel Raxoi i això va fer que les noies de Doblas tinguessin de tornar a esforçar-se de valent.

Carla Giudici marcava el 2 a 1 al minut 10 després de recuperar una bola a la pista gallega i disparar amb un tret sec que es col·lava al pal llarg. Només dos minuts més tard el Voltregà començava a demostrar que no donaria més opcions al Raxoi i Adeline Le Borgne aprofitava un mal refús de la portera a una ocasió de Motxa Barceló per afusellar i marcar el 3 a 1. Tot i això, al minut 14, les visitants tenien la ocasió de poder escurçar diferències amb un llançament de penal però Laia Vives desfeia el perill amb facilitat.

Només un minut més tard, Carla Giudici tornava a marcar i amb el 4 a 1 començava a assumir que seria una golejada. Amb aquest resultat, s'arribava al descans.

A la segona meitat, el Voltregà sortia de nou inspirat i Giudici encertava i marcava un nou gol, el cinquè de l'equip i el tercer del seu compte particular. Anna Romero dos minut més tard marcava el 6 a 1 aprofitant un mal refus de la portera.

Un nou gol de Giudici, dos d'Adeline Le Borgne, un nou gol de Motxa Barceló i un últim gol de Sílvia Romero posaven el definitiu 11 a 1 a l'electrònic en un partit en què les més petites, Laia Jiménez, Sílvia Romero i Meritxell Puigdemunt van poder disposar de minuts, molt importants pel seu rodatge i adaptació a l'equip i en moments la banqueta estava poblada per 4 de les 5 jugadores del cinc inicial descansant (Adeline, Laia, Carla i Anna)

El partit, molt còmode, no va comportar cap problema a les de Doblas que aquest dissabte a 3/4 d'1 del migdia disputen el darrer partit de la fase de grups contra el Biesca Gijón.

CP Voltregà: Laia Vives, Motxa Barceló (2), Anna Romero (1), Adeline Le Borgne (3), Carla Giudici (4). També Carla Dorca, Laia Jiménez, Sílvia Romero (1) i Meritxell Puigdemunt (portera suplent).