dimecres, 21 de novembre del 2012

El Voltregà femení guanya la primera Copa EsportsPenedès.cat femenina


El Voltregà femení es va imposar en la final de la Copa EsportsPenedès.cat que es va disputar a Girona el passat dissabte. El conjunt de David Bou es va imposar en el darrer partit per 1 gol a 3 al Girona CH.  Després dels tres partits de la fase de grups, els vuit equips participants es van reunir a Girona en una llarga jornada per disputar les semifinals i la final i també els partits per decidir les altres posicions. La jornada va reunir vuit dels deu equips catalans de l'OK Lliga femenina. Al matí, en les semifinals, les voltreganeses s'havien desfet de l’Sferic de Terrassa per 2 gols a 0.

El Voltregà va dominat el partit des del principi davant d’un Girona CH que fins al 0 a 2, després dels dos gols d’Anna Romero, al minut 5 i 12, no ha entrat al partit. La diferència de dos gols precedia les ocasions gironines que topaven amb una encertada Laia Vives que deixava la porteria a 0 fins al descans.

L’atac i gol a les dues porteries va ser constant a la segona part malgrat que el Girona no feia treballar excessivament a Laia Vives. Per la seva banda el Voltregà sí que generava ocasions de perill que Virginia Díaz deixava en no res durant molts minuts.

A tres minuts pel final, Elena Ruiz veia una targeta blava que concedia una falta directa al Voltregà que Cristina Barceló enviava al pal. A un minut i mig pel final Carla Giudici aprofitava un contraatac per fer el 0 a 3 que sentenciava el partit. Quan només mancaven cinc segons pel final, Laia Castro feia el gol de l’honor.

Girona CH: Virginia Díaz, Carla Dorca, Adriana Gutiérrez, Esther Nadal, Laia Castro –cinc inicial–; Elena Ruiz, Carla Gri i Laura Viella.

CP Voltregà: Laia Vives, Anna Romero, Carla Giudici, Motxa Barceló, Sílvia Jurado –cinc inicial–; Aina Arxé, Aida Palou, Anna Gil i Maria Ballesta.

Gols: 0-1, Anna Romero, min 6; 0-2, Anna Romero, min 13; 0-3, Carla Giudici, min 39; 1-3, Laia Castro, min 39'55".