divendres, 19 de febrer del 2010

El Voltregà aspira a sumar la quarta Copa de la Reina a Vilanova

El Voltregà femení té aquest cap de setmana l'oportunitat d'adjudicar-se l'únic títol, a banda de l'OK Lliga femenina, que disputa aquest any: la Copa de la Reina. Enguany la competició es disputa a la pista de l'actual campió, el Club Patí Vilanova.

Amb la presència de Voltregà, Cerdanyola, Biesca Gijón i Vilanova, la competició reflecteix l'escenari actual arreu de l'Estat espanyol i presenta una igualtat màxima amb tots els equips amb opcions reals d'endur-se la victòria final a la cinquena edició de la competició, que el Voltregà ha guanyat en tres edicions.

El conjunt de Pep Maydeu arriba a la competició en bona forma després de diferents alts i baixos durant la temporada. En l'últim partit, davant l'Igualada, l'equip va mostrar "un bon treball i les jugadores han acabat de congeniar-se una mica més", explica el tècnic. A més a més, "les coses que provem als entrenaments acaben de sortir i va ser un partit equivalent al que vam fer a Cerdanyola. Vam estar sempre intentant donar una mica més de velocitat al joc", afegia Maydeu.

El rival voltreganès a semifinals no es coneixerà fins aquest divendres a les 8 del vespre quan se celebrarà el sorteig. Tot i això, Maydeu no té predileccions. "Tant és un com l'altre, tots són rivals difícils i se'ls ha de tenir molt respecte però hem de sortir al màxim, molt concentrades i amb molta il·lusió", explica el tècnic, que recorda que les jugadores "tenen l'espina clavada de l'any passat". Maydeu, però, reconeix que el rival més complicat "és el Biesca més que els altres dos però són partits on tothom surt a jugar a mort".

Les semifinals es jugaran dissabte a les 11 del matí i la 1 del migdia mentre que la final serà diumenge a 2/4 d'1 del migdia. EL 9 TV oferirà tots els partits en diferit.

Aquest és l'únic títol a què aspira el conjunt voltreganès després de quedar-se fora de la Lliga Europea. "Hem provat si ens podien convidar però no ha sigut així i ara hem d'aconseguir èxits amb el que tenim per ser a dalt de tot", explica Maydeu.