dissabte, 20 de febrer del 2010

El Biesca Gijón a semifinals de la Copa de la Reina

El Voltregà femení s'enfrontarà aquest dissabte al Biesca Gijón en le semifinals de la 5a Copa de la Reina que es jugarà a Vilanova i la Geltrú. El conjunt de Pep Maydeu ha quedat emparellat amb el conjunt asturià després del sorteig que s'ha celebrat aquest divendres al vespre a l'Ajuntament de Vilanova.

El sorteig estava clar que acabaria portant grans enfrontaments en qualsevol dels casos. El Voltregà doncs disputarà el primer partit de la competició a les 11 del matí. Vilanova i Cerdanyola s'enfrontaran en la segona semifinal a la 1 del migdia. Aquesta és la primera edició on la copa té format de final a quatre amb només semifinals i final. El Voltregà hi arriba en plena forma després de protagonitzar un dels millors partits de la temporada davant l'Igualada. El conjunt voltreganès va fer un partit molt complert avasallant i dominant durant els 40 minuts de joc. Això va permetre veure un joc espectacular, ràpid i vistós al que només li va faltar una mica més d'eficàcia de cara a gol.

Aquest dissabte el Voltregà tindrà una nova ocasió per jugar de tu a tu al Biesca Gijón. Al partit d'anada, que es va disputar a Sant Hipòlit aquest passat gener, el Biesca es va endur la victòria i això fa que les voltreganeses busquin revenjar-se i eliminar l'equip de Fernando Sierra. L'ex-equip de Natasha Lee ha demostrat ser un dels millors conjunts del panorama mundial i defensa els títols d'Europa i OK Lliga femenina durant aquesta temporada.

Des de Voltregafemeni.com mirarem d'oferir-vos la millor i actualitzada informació de la Copa de la Reina.