dimecres, 28 d’octubre del 2009

Segona victòria davant Suïssa (3 a 1)

La selecció suïssa tampoc ha sigut un obstacle per les noies de Joan Solé que des d'aquest dimarts disputen l'Europeu femení a Saint Omer (França). El combinat estatal ha derrotat a les jugadores suïsses per 3 gols a 1 en un partit amb posessions llargues d'Espanya amb Suïssa intentant sorprendre amb ràpids contraatacs. Després d'uns primers minuts sense concretar, Natasha Lee va encetar el marcador finalitzant un u contra u amb la portera suïssa. S'obria la llauna. Tot i això, el domini del partit no era plàcid pel combinat espanyol perquè les suïsses feien una forta pressió i no deixaven que les possessions s'allarguessin. No va ser fins al minut 16 quan Motxa Barceló rematava una assistència de Marta Soler al fons de la xarxa i feia el 2 a 0, resultat amb el que s'arribava al descans.

El segon temps va començar amb la novetat a l'alineació de Carla Giudici, que disposava així dels primers minuts a l'Europeu i reapareixia després de lesionar-se a finals de la temporada passada. Només iniciar-se de nou el joc, Marta Soler feia el 3 a 0 enviant una bola morta a la xarxa. Giudici a més es sentia còmode i feia gala de la seva gran habilitat tècnica per inquietar a la porteria rival però sense massa èxit.

Els minuts passaven i Espanya jugava més relaxada. Això portava al minut 28 al gol de la selecció suïssa quan Esther Gilgen va penjar una bola dins l'àrea i sense que ningú la toqués va arribar al fons de la xarxa mansament. Les suïsses pressionaven però no suficient com per inquietar la victòria. Tot i això, Natasha Lee i Carla Giudici seguien protagonitzant les principals ocasions en atac. Un penal fallat per Lee al minut 35 i diverses ocasions de Motxa Barceló que no fructificaven posaven el punt i final a un partit amb dues parts molt diferenciades.

Ara se li acaben els partits fàcils al combinat espanyol i aquest dijous s'enfrontaran a Alemanya a 2/4 de 8 del vespre. Divendres serà contra Portgual i dissabte contra França en la darrera jornada de competició.