dissabte, 31 d’octubre del 2009

Remuntada contra Portugal (2 a 1) i tot pendent de França

La selecció de Joan Solé haurà d'esperar avui a les 8 del vespre contra França per saber si pot alçar el títol de campiones d'Europa. El format de lligueta ha fet que tant Espanya com França hagin guanyat tots els partits i estiguin empatats al capdavant de la classificació. El partit d'aquest vespre (20:00h) contra França serà decisiu.

Ahir contra Portugal, la selecció espanyola va haver de lluitar de valent per remuntar un partit molt disputat i on les portugueses es van poder avançar. En un partidàs on Laia Vives va estar immensa sota pals, al minut 5 i després de diverses ocasions per França, Claudia Rego marcava el 0 a 1 en un rebot d'una bola penjada i obligava al combinat espanyol a haver de remuntar. Espanya dominava a la pista però Portugal ho feia al marcador.

Un llançament al travesser de Marta Soler que desviava una penjada de Carla Giudici era el preludi del gol. Un minut més tard, Motxa Barceló va marcar l'empat a un després d'una jugada estudiada que funcionava a la perfecció a la sortida d'una falta. Laia Vives no parava de respondre a totes i cada una de les ocasions de Portugal. Al minut 12, un penal comès sobre Natasha Lee servia a la jugadora asturiana per marcar el 2 a 1 i tornar a posar Espanya per davant. Els 8 minuts que restaven del primer temps i tota la segona meitat van ser de minuts molt disputats i igualats a la pista però els gols ja no van tornar a aparèixer.