dilluns, 9 de març del 2009

Victòria per acabar cinquenes. Voltregà, 6 - Mieres, 1

El Voltregà va tancar aquest diumenge la seva participació a la Copa de la Reina obtenint el cinquè lloc en un partit molt còmode davant el Mieres. La diferència de qualitat entre els dos equips era abismal però el fet que cap dels dos s'hi jugava gaire més que ser cinquenes o sisenes, va fer que el partit servís més com un divertiment que no pas com un partit competitiu.

El Voltregà va aconseguir la victòria final per 6 gols a 1 amb dos gols de Carla Giudici, dos de Marta Mompart, un de Motxa Barceló i un d'Anna Romero.

Després del partit es va disputar el partit pel 3r i 4t lloc que es va endur el Biesca Gijón davant el Bionet Rivas i la final on no hi va haver color i el Vilanova va aplastar literalment a l'Alcorcón guanyant per 10 a 1 i convertint-se en l'equip que agafa el relleu al Voltregà com a campió de la competició.

La ceremònia d'entrega de premis, on Carla Giudici va rebre el guardó a la màxima golejadora del torneig amb 7 gols, va posar el punt i final a la competició.

Durant les properes hores podrem anar penjant les galeries de fotos i videos ja que la no disponibilitat d'Internet des de la pista o des de l'hotel han fet impossible actualitzacions més complertes in situ.