dissabte, 7 de març del 2009

El Voltregà queda fora de la lluita per la Copa de la Reina. Vilanova, 5 - Voltregà, 4

El Club Patí Voltregà no va començar amb bon peu la 4a Copa de la Reina a Mieres i va caure eliminat davant el CP Vilanova amb gol d'or a la segona part de la pròrroga. El conjunt voltrganès no podrà lluitar pel seu quart títol de copa.

El conjunt de Carles Carrera va tenir mala sort amb el sorteig de divendres on va quedar emparellat amb el Vilanova, el conjunt més fort juntament amb el Biesca Gijón. El conjunt voltreganès sabia que seria complicat però qualsevol dels dos equips podria ser el guanyador.

El partit va començar amb incidents per culpa d'un cop de bola al cap de Carla Giudici als 25 segons de joc i que feia que hagués d'abandonar la pista per ser atesa mèdicament. El gerro d'aigua freda es va fer més gros al minut 3 de joc quan Claudia Miret transformava el primer gol rematant una bola al segon pal i posava el Voltregà per darrera a l'electrònic.

Tot i això, al minut 7, Carla Dorca empatava amb un tret exterior que després d'un rebot acabava al fons de la xarxa. El partit s'igualava i recomençava. La blava per acumulació a Natàlia Corrales donava més aire al Voltregà i Giudici tornava a pista ja recuperada del cop de bola al cap.

Ella mateixa posava el conjunt voltreganès per davant al minut 13 amb una tret exterior que entrava després d'anar al travesser. Amb el Voltregà dominant 1 a 2 al marcador les coses s'haurien pogut tornar a igualar només un minut més tard quan al minut 14 els àrbitres assenyalaven penal contra el Voltregà. Leticia Corrales era l'encarregada de llançar-lo però Laia Vives aturava el tret.

L'empat arribava al minut 17 quan Clàudia Miret tornava a marcar posant el 2 a 2 a l'electrònic. Abans del descans, Motxa Barceló marcava el 2 a 3 amb un penal que no transformava en primera instància però aprofitava el refús.Amb el marcador favorable a les voltreganeses s'arribava al descans.

A la segona meitat les coses s'haurien pogut complicar si al minut 22, Pia Sarmiento llançava però de nou Laia Vives aturava el tret. Només dos minuts més tard, Marta Mompart aprofitava un refús de la portera Caterina Ortega a un tret de Carla Giudici i marcava el 2 a 4 que semblava posar les coses més fàcils.

L'avantatge però no va fructificar i al minut 25, Clàudia Miret retallava diferències i feia el 3 a 4. Quedaven encara 15 minuts de joc amb molta emoció. Pia Sarmiento a més tenia la opció per empatar però la seva bola s'estavellava al travesser. El tècnic voltreganès demanava temps mort per calmar el joc.

Tot i això, els minuts següents Clàudia Miret disposava de dues ocasions clares que Laia Vives aturava a l'últim moment continuant amb el seu partit molt seriós. Poc a poc s'arribava al final i quan faltaven dos minuts, Pia Sarmiento aconseguia l'empat que portava el partit a la pròrroga.

L'equip voltreganès però hi arribava enfonsat pel gol encaixat al final dels 40 minuts i això ho pagava a la pròrroga. El conjunt voltreganès es tancava al darrera i es defensava com podia de les ocasions del Vilanova, que van ser més nombroses que les del Voltregà.

Al segon temps i quan mancaven 3 minuts i 15 segons, Leticia Corrales s'internava a l'àrea i feia que la defensa s'aboqués per parar la seva internada. Això deixava sola a Clàudia Miret que rematava al segon pal donant la victòria i la classificació al conjunt vilanoví.

El Voltregà queda fora de la lluita pel títol i haurà de lluitar pel cinquè lloc sense opcions de revalidar el títol que ha ostentat durant les 3 primeres edicions.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca (1), Motxa Barceló (1), Marta Mompart (1), Carla Giudici (1). També Anna Romero i Sílvia Romero.

Gols: 1-0, Clàudia Miret, min 3; 1-1, Carla Dorca, min 7, 1-2, Carla Giudici, min 13, 2-2, Clàudia Miret, min 17; 2-3, Motxa Barceló, min 20; 2-4, Mompart, min 24; 3-4, Clàudia Miret, min 25; 4-4, Pia Sarmiento, min 38; 5-4, Clàudia Miret, min 47.