dijous, 12 de febrer del 2009

Derrota a Cerdanyola (2 a 1)

Les noies del Voltregà femení van ensopegar davant el Cerdanyola en un partit disputat el passat dissabte. El conjunt voltreganès va caure derrotat per 2 gols a 1 en un partit molt disputat i ajustat i que es va decidir a la segona meitat.


El partit va ser dur i difícil des del primer minut i les locals van dominar bona part del partit. El Cerdanyola va tenir llargues possessions de bola durant la primera meitat, però no aconseguien arribar a la porteria de Laia Vives amb gaire facilitat i quan ho van fer, la portera voltreganesa va estar molt encertada. D'altra banda el Voltregà tenia dificultats per aguantar la bola però les poques ocasions de què va disposar van ser molt més clares. Tot i així, la portera del Cerdanyola, Laia Salicru, va aturar cadascun dels atacs blanc-i-blaus. La primera part va acabar amb empat a 0 al marcador que reflectia encertadament la igualtat a la pista.

L’inici del segon temps, el Cerdanyola va posar-se per davant amb un gol de Paula Torner després que una jugadora cerdanyolenca caigués sobre Laia Vives i impedís que la portera arribés al remat de Torner, que va marcar a porteria buida. Un minut més tard, l'àrbitre assenyalava un penal sobre la mateixa Torner. L'exjugadora voltreganesa, Mònica Piosa marcava i posava el 2 a 0 a l'electrònic i el partit molt complicat pel Voltregà.

Els dos gols van deixar tocades les jugadores del Voltregà i el Cerdanyola va continuar dominant el partit. Les de Sant Hipòlit van disposar d'un penal per marcar, però el tret no va entrar i no va ser fins a pocs minuts del final que Carla Dorca va marcar l'únic gol visitant amb un tret potent i col·locat.

Als últims minuts, el Voltregà va pressionar més però ja no va ser suficient per empatar el partit. El Voltregà perd punts respecte el liderat i haurà d’esforçar-se de valent si vol seguir optant al títol.

Aquest cap de setmana, les noies d’Enric Gurt s’enfrontaran al Vic en la tornada del derbi comarcal.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca (1), Motxa Barceló, Anna Romero, Marta Mompart -cinc inicial-, Maria Ferrón.

Gols: 1-0, Paula Torner, min 22; 2-0, Mònica Piosa (p.), min 24; 2-1, Carla Dorca, min 37

Fotos: Albert Clavé - www.cerdanyolach.cat

6 comentaris:

Anònim ha dit...

q fuerteeee!!!vaya articulo!!quien lo ha escrito??yo estaba ahi y no fue asi...
lo mas fuerte:1ºpiosa marca sin que la portera vives la toque!!!por favor..lo vimos todos..(o mejor le preguntamos a la portera jajaja)
2ºdorca no marca el gol...fue Mompart...o tb se lo preguntamos a marta?...
vaya cronica .. para esto la proxima vez no escribais nada.
JUAN A.

Anònim ha dit...

q paxa ... no hay comentarios o el administrador no quiere publicarlos???
vaya mierda de cronica....asi no fue el partido...
mucha gente vio otro partido...voltrega ni toco la pelota, o esta vez tampoco hay video???
va ...que ya somos grandes!!
julito

Anònim ha dit...

jajajajajajaj sou penosos! perque us ho mireu si no us agrada? hi ha gent molt hipocrita al mon! si en el fons us agrada molt va!

Anònim ha dit...

El gol del Voltregà és de la Carla Dorca... pregunta-li a la Marta, a la Pepa o a la Lluïsa...jajajaja

Si us interessa la web, mireu-la, sinó... no cal que hi entreu... Ningú hi està obligat...

I si, el Cerdanyola va ser superior, ja ho diu el marcador i també la crònica però no pas tant com dius tu...

Anònim ha dit...

anonim del cerdanyola, ja que no tagrada la cronica ni res del voltrega, no ens tokis mes els nassos home!!!saboreja be aquesta victoria pq es el millor q fara el
teu equip en tota la temporada... perque a la copa de reina no hi van oi?? i a la copa d'europa? I suposo q tens clarissim que la lliga tampoc la guanyareu.... apa doncs, continua als nuvols una setmana mes per haver guanyat a un grandissim equip.
nose si creuret que hi erets, el gol blanc-i-blau va ser de la carla dorca.

endavant força màgic voltrega!!!!

Anònim ha dit...

cuan es la copa de la reina?