divendres, 6 de juny del 2008

Els Prínceps d'Astúries reben les tetracampiones!


Amb un llarg i sonor aplaudiment, el pavelló Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit va trencar el silenci en què esperava en veure entrar a la pista Ses Alteses Reials, els prínceps d'Astúries i de Girona, Felip de Borbó i Letizia Ortiz. L'equip del Voltregà femení esperava al centre de la pista acompanyat de l'entrenador Raül Doblas i les delegades Maria Font i Glòria March. Rere seu, una taula amb totes les copes que ha guanyat el conjunt a Sant Hipòlit i diversos regals esperaven l'arribada de l'hereu de la corona espanyola i la seva dona.

Amb el primer aplaudiment els prínceps van respondre saludant a les grades, que s'havien pogut omplir en una deferència que havia tingut la casa real per la gent de Sant Hipòlit per culpa de la intensa pluja que queia a fora. Llavors el silenci que l'alcalde, Xavier Vilamala, havia demanat va tornar i els prínceps van saludar un a un una llarga comitiva d'una trentena de personalitats, entre regidors, membres del club i de la fundació del CP Voltregà.

Acabades les salutacions, els prínceps amb els germans Xavier i Sergi Vilamala i el president del club, Ramon Vilaró exercint d'amfitrions, saludaven de lluny els pares de les jugadores, que es trobaven a la llotja presidencial.

Era el moment de saludar, una a una a les jugadores voltreganeses. Les 5 jugadores sènior (amb l'absència d'Adéline Le Borgne, que ja s'ha acomiadat de l'equip i ja és a frança) acompanyades de les tres jugadores joves ja habituals del primer equip (Laia Jiménez, Meritxell Puigdemunt i Sílvia Romero) i de tres jugadores més del Voltregà B; van rebre una a una la felicitació tant del príncep Felip com de la princesa Letizia.

Uns moments de conversa amb els alcaldes, la capitana Laia Vives i el president Ramon Vilaró van ser el preludi de la foto final amb totes les jugadores i cos tècnic amb els princeps alhora que s'hi anaven afegint la resta d'autoritats.

1 comentari:

Anònim ha dit...

felicitats a les nenas pero igual de felicitats pel repartatge anims i visca el voltrega