diumenge, 1 de juny del 2008

Sant Hipòlit rep les campiones d'Europa

Sant Hipòlit de Voltregà va rebre aquest dijous les noves campiones d'Europa d'hoquei patins femení, el Club Patí Voltregà. La celebració, organitzada des dels ajuntaments de Sant Hipòlit i les Masies, feia un petit i sentit reconeixement a les jugadores blanc-i-blaves, juntament amb el Voltregà de futbol que ha aconseguit pujar a Segona Regional.

Les jugadores voltreganeses van sortir de la pista a 3/4 de 8 del vespre en direcció a l'Ajuntament a bord d'un camió des d'on podien anar saludant. El recorregut acabava a la plaça de l'Ajuntament on esperaven més d'una cinquantena de persones per fer el merescut homenatge.

Els dos equips, hoquei i futbol, van entrar a l'ajuntament passant pel mig d'un passadís improvitzat dels vilatans que rendien els seus honors als esportistes. L'alcalde, Xavier Vilamala, va rebre una a una a les jugadores en l'entrada a la casa consistorial. Un cop a dalt, primer l'equip de futbol i posteriorment el d'hoquei van sortir al balcó per dirigir algunes paraules als seguidors.

Laia Vives, com a capitana, va ser la primera en parlar sense deixar de recordar que "estem en un núvol i encara no ens ho creiem massa". Carla Giudici i Motxa Barceló també van parlar davant l'afició. El càntic de la penya Sac i Ganxo, "La geeeent noooo saaaap! Quiiiii sooom! Ara us direeeem! quiiii soooom..." va ser la nota musical que hi van posar les jugadores blanc-i-blaves. El president, Ramon Vilaró, va tancar els parlaments excusant les jugadores. "De jugar a hoquei en saben molt, però davant un micro, ja veieu que no. Si les haguéssiu vist diumenge al vespre, no pensaríeu el mateix", explicava el president en to irònic.

La firma al llibre d'honor del poble, un brindis amb els alcaldes Xavier i Sergi Vilamala i fotografies commemoratives van tancar l'acte.

Les jugadores voltreganeses però encara van seguir amb els actes de reconeixement. Totes les jugadores excepte Adeline Le Borgne i Sílvia Romero, van assistir al programa de Ràdio Voltregà (107.8 FM), Sac i Ganxo per ser entrevistades per Emili López, Gerard Sancho i Txals Gurt.

D'altra banda, dilluns, en la seva arribada a l'Aeroport del Prat, les jugadores van ser rebudes per la Secretària General de l'Esport, Anna Pruna, que va reconèixer els mèrits de les jugadores. Laia Vives va parlar pels mitjans de comunicació que s'hi van aplegar.

Aquest dijous, les jugadores voltreganeses tindran una altra cita, aquesta de caràcter privat, amb una visita de Ses Alteses Reials prínceps d'Astúries, Felipe de Borbón i Letizia Ortiz, tal i com així figura en la pàgina web de la família Reial.

1 comentari:

Anònim ha dit...

visca el voltrega