diumenge, 14 d’octubre del 2007

Tercera victòria i cap gol en contra

El Voltregà femení va aconseguir aquest diumenge la tercera victòria en els tres partits disputats fins ara de lliga (recordem que les dues primeres jornades segueixen ajornades). Les voltreganeses van visitar l'Ateneu Agrícola del Noia Freixenet i van aconseguir la victòria per 0 a 2.

Tot i els nervis inicials, les noies dirigides per Raül Doblas van saber imposar-se a la pressió i després de concedir algunes primeres ocasions al Noia, van començar a dominar el matx. Laia Vives sota els pals controlava els pocs atacs de les jugadores de la capital del cava.

El domini s'anava fent cada cop més clar i al minut 10, una assistència de Motxa a mitja altura la rematava sense pensar-s'ho Anna Romero i situava el 0 a 1 a l'electrònic. Encara quedava molt partit però el Voltregà cada cop dominava més i donava menys oportunitats a les rivals.

El 0 a 2 no va trigar en arribar. Motxa rebia la bola a l'interior del quadre després d'una excel·lent assistència d'Adeline Le Borgne i marcava el segon gol a plaer. El partit pràcticament estava sentenciat perquè les voltreganeses havien passat a dominar per complert el matx. Tot i això no van arribar més gols i amb el 0 a 2 es va arribar al descans.

Al segon temps, el Noia va sortir disposat a escurçar distàncies i va posar el perill a la porteria de Laia Vives, que va tornar a ser una muralla infranquejable i no va encaixar cap gol, seguint així imbatuda en les tres jornades disputades.

Les ocasions s'alternaven entre les dues porteries però cap dels equips aconseguia marcar. Al minut 35, Adeline Le Borgne no va poder transformar un llançament de penal favorable al Voltregà però tot seguia igual.

Fins el final, les jugadores voltreganeses van donar la cara davant un Noia que no va fer mèrits.

Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca, Montse Caralt, Motxa (1), Adeline Le Borgne –cinc inicial–, Anna Romero (1), Sílvia Romero i Laia Jiménez.