dijous, 18 d’octubre del 2007

La Copa de la Reina 2008 es jugarà a Sant Sadurní d'Anoia

La tercera edició de la Copa de la Reina, ja té seu. La competició, instaurada fa dos anys, visitarà aquest any la capital del cava agrupant als millors conjunts femenins d'Espanya. L'edició d'aquest 2008 arribarà tres setmanes abans del que s'havia fet en les dues primeres ocasions. Les dates seran els propers 1 i 2 de març a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní.

El Club Patí Voltregà és el vigent i únic campió de la competició ja que ha guanyat les dues edicions que s'han disputat.

La primera va ser el 2006 a Burgos on el Voltregà femení es va imposar a l'Arenys de Munt a la final per 4 gols a 1. El conjunt de Joan Pous va anotar 11 gols i només en va encaixar 2.
La segona edició, la del present 2007, es va disputar a Pamplona. A la final, el conjunt voltreganès no va tenir problemes per desfer-se del Biesca Gijón per 6 gols a 1 amb tres gols de Carla Giudici, dos d'Anna Romero i un de Daniela Guerrero. Al final del torneig, l'equip de Raül Doblas va aconseguir 12 gols a favor i només en va encaixar 2.