dimarts, 31 de juliol de 2007

Senzillament, MOLTES GRÀCIES

Un diumenge del desembre de l'any passat neixia aquest bloc, obra d'un gran seguidor de l'equip femení com en Gerard Sancho. Una gran idea que ha fructificat a força de treball i de constància. El mèrit és seu, totalment. Més de mig any després, segurament ni ell es podia imaginar que hauria pres tanta força. Jo, almenys, no m'ho hagués imaginat però aquests eren realment els objectius que buscàvem.

Jo, l'Arnau Jaumira, m'hi vaig afegir passats 4 mesos del seu inici. Tant ràpid com vaig saber de la seva existència, vaig creure en el projecte i juntament amb en Gerard, la feina ha sortit sola. És un plaer escriure, pensar i plantejar-nos el que podem penjar-hi, per satisfer la demanda d'informació que, malgrat va en augment, es pot trobar sobre l'hoquei femení i més concretament d'un equip de rècords com el Voltregà.

Potser us estareu plantejant el perquè d'aquest post, però és ben senzill: donar-vos les gràcies per les mostres d'ànim, de suport, felicitacions per la feina que hem rebut constantment des de que aquest blog va prendre vida. Gràcies per les 5000 visites que porta el blog i NOMÉS des del 22 de maig, sis mesos més tard de la seva posada en marxa. Segurament si haguessim comptabilitzat les visites des del primer dia ens acostaríem, encara més, a la xifra de les 10.000 visites.

Després de 50 posts, 50 notícies, 50 escrits, 50 informacions... (aquest serà el 51) ens queda donar-vos les gràcies. Durant la propera temporada, intentarem millorar encara més, intentarem ser més eficients i més ràpids, perquè, informar sobre uns colors que es porten al cor, no es pren com una feina, sinó com una obligació: la de portar el blanc i blau al cor i de creure en la feina d'aquest equip de noies que encara no tenen el reconeixement que es mereixen.

En nom meu i en el d'en Gerard, moltíssimes gràcies per tot! És un plaer informar per vosaltres! És un plaer, informar de vosaltres!

També aprofitem aquestes línies per fer un agraïment i un comiat a tres jugadores que de debò el mereixen: la Maria Ferrón, la Mònica Piosa i la Daniela Guerrero. La temporada vinent passaran a ser rivals, però es mereixen l'agraïment de l'afició. Des d'aquí, el nostre. Molta sort.

Seguirem informant!

1 comentari:

Anònim ha dit...

gRàciEs X ToT GeRaRd I ArNaU!!!
maria