dimecres, 25 de juliol del 2007

Canvis a la plantilla del Voltregà femení

El Club Patí Voltregà està acabant de dissenyar la plantilla de l'equip femení de cara a la propera temporada. Les actuals campiones de Catalunya, Espanya i de la Copa de la Reina volen seguir aspirant a tot i per això, l'exigent ritme de la competició les ha obligat a renovar-se.


El conjunt de Raül Doblas tindrà les baixes de Daniela Guerrero i Mònica Piosa, que ja han signat pel Cerdanyola HC; i la de la capitana Maria Ferrón que jugarà la propera temporada amb el Vic.

El Voltregà però, no s'ha quedat de braços plegats i a més dels reforços del planter, ja ha fet efectiu el seu primer fitxatge: el de la fins ara jugadora del Sant Feliu de Codines, Cristina Barceló. La jugadora internacional amb Catalunya i Espanya arribarà per reforçar i conjuntar encara més l'equip blanc-i-blau.

No s'ha descartat que l'equip pugui fer algun fitxatge més. Entre els noms que més sonen, un dels més repetits en les últimes temporades, el d'una de les millors jugadores del món, Natasha Lee. La jugadora del Biesca Gijón no amaga la seva il·lusió per vestir algun dia els colors blanc-i-blau però els estudis i el fet que l'hoquei femení a Espanya no sigui professional, dificulten el pas de Lee a Sant Hipòlit.

Aquest any, l'equip haurà d'esforçar-se al màxim per repetir el triplet. A més, les voltreganeses tindran un handicap en contra, ja que la seva millor jugadora, Carla Giudici, passarà una bona part de la temporada a l'extranger per estudis.