dimarts, 5 de juny de 2007

Els fons de pantalla del Voltregà Femení!!!

Per celebrar els títols obtinguts durant la temporada 2006-07, el blog del Voltregà femení vol retre un petit homenatge a les tricampiones. Per això, hem confeccionat els fons de pantalla pel vostre ordinador de les jugadores del primer equip femení. Així podreu tenir sempre present aquest conjunt ple d'èxits i de grans triomfs. Tots els fons estan en resolució 1024 x 768 píxels intentant d'adaptar-se a qualsevol pantalla d'ordinador.

Descarrega't el fons de Laia Vives (Només cal que l'obriu i us la guardeu al disc fent un clic amb el botó dret del ratolí i seleccionant "Guardar imagen como...")

Descarrega't el fons de Maria Ferrón (Només cal que l'obriu i us la guardeu al disc fent un clic amb el botó dret del ratolí i seleccionant "Guardar imagen como...")

Descarrega't el fons de Daniela Guerrero (Només cal que l'obriu i us la guardeu al disc fent un clic amb el botó dret del ratolí i seleccionant "Guardar imagen como...")

Descarrega't el fons de Mònica Piosa (Només cal que l'obriu i us la guardeu al disc fent un clic amb el botó dret del ratolí i seleccionant "Guardar imagen como...")

Descarrega't el fons d'Anna Romero (Només cal que l'obriu i us la guardeu al disc fent un clic amb el botó dret del ratolí i seleccionant "Guardar imagen como...")

Descarrega't el fons de Montse Caralt (Només cal que l'obriu i us la guardeu al disc fent un clic amb el botó dret del ratolí i seleccionant "Guardar imagen como...")

Descarrega't el fons de Carla Giudici (Només cal que l'obriu i us la guardeu al disc fent un clic amb el botó dret del ratolí i seleccionant "Guardar imagen como...")

Descarrega't el fons de tot l'equip (Només cal que l'obriu i us la guardeu al disc fent un clic amb el botó dret del ratolí i seleccionant "Guardar imagen como...")

4 comentaris:

nelson ha dit...

muy muy muy guapassss!!!!

besos

Anònim ha dit...

inkreiblee..gracies per tot jaumira!

Anònim ha dit...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Anònim ha dit...

Quiero felicitar a carla y a las chicas por lo bien que lo han hecho en el europeo de Alcorcon.
a ellas ya se lo dije personalmente porque estuvimos juntos por alli pero el domingo se fueron demasiado temprano y no pude despedirme asi les mando un beso a todas en especial a Carla, por si no saben quien soy les diré que soy ese que siempre leia el periodico y que no jugaba a las cartas jajaja. un besito a todas!!