divendres, 25 de maig del 2007

Victòria de tràmit davant el Mealhada. Primera fase imbatudes

El Voltregà ha tancat aquest vespre la primera fase amb una nova victòria, la tercera consecutiva, per 2 a 0 davant el Mealhada portuguès. Tot i que el partit era només de tràmit, els dos equips s'hi han esforçat. Tot i això, el Voltregà no ha anat a totes durant els 40 minuts i ha decidit reservar-se pensant en els partits decisius: la semifinal davant l'Arenys de Munt d'aquest dissabte i en una possible final diumenge.

El conjunt voltreganès de Raül Doblas ha sortit concentrat i amb un pavelló ple a vessar, s'ha anat animant i agafant més ritme. Els crits d'ànim de tot el pavelló han anat fent efecte i amb els minuts, el conjunt s'ha trobat més còmode, sempre recolzat pel gran treball de Laia Vives sota els pals.

Tot i disposar de clares ocasions a l'inici del matx, les voltreganeses han hagut d'esperar per poder encetar el marcador. Una passada de Carla Giudici dins l'àrea ha acabat amb la rematada d'Anna Romero que marcava el primer gol, una jugada del tot interioritzada per les blanc-i-blaves que ja la fan de memòria.

Els minuts passaven i tot i que les portugeses no disposaven de bones ocasions per retallar empatar, l'equip de Doblas tampoc era capaç de marcar grans diferències. Tot i això, de seguida s'ha vist l'interès del conjunt de reservar-se de cara a la semifinal.

Una contra ben trenada per les voltreganeses ha servit pocs minuts més tard perquè Mònica Piosa rematés de lluny i gairebé sense angle un fort xut que ha acabat pujant al marcador. Era el 2 a 0.

Tot i tenir més ocasions, el Voltregà no ha pogut ampliar més l'avantatge i ha arribat al descans amb el 2 a 0.

A la segona meitat, l'equip s'ha dedicat a no badar i no deixar retallar el marcador al Mealhada. El que si que ha donat la talla ha sigut el gran ambient que ha acompanyat les jugadores en tot el partit, només una prèvia de l'ambient amb què es poden trobar a la semifinal d'aquest dissabte a les 8 del vespre davant l'Arenys de Munt. A l'altre semifinal s'enfrontaran Biesca Gijón i Herringen.

CP Voltregà: Laia Vives, Mònica Piosa, Daniela Guerrero, Anna Romero i Carla Giudici. També Maria Ferrón i Montse Caralt.

Gols: 1-0, Anna Romero. 2-0, Mònica Piosa.



Anna Romero celebra el primer gol després d'una bona combinació amb Giudici

L'equip va tornar a demostrar que és una pinya. A la foto la celebració del segon gol, obra de Mònica Piosa

2 comentaris:

Anònim ha dit...

sou les millors...visca el voltrega

nelson ha dit...

Allez Mealhada Allez... :S