diumenge, 6 de maig del 2007

TRICAMPIONES!!!!


El Voltregà femení ha aconseguit aquest diumenge el seu tercer títol de la temporada després d'imposar-se a la final del Campionat d'Espanya de Gijón al seu amfitrió, el Biesca Gijón, per un clar 4 a 1.

Les noies de Raül Doblas han fet un gran partit anant de menys a més i sense donar opcions a res al Biesca, que tot i jugar a casa, no va estar a l'altura d'un gran Voltregà.

El partit ha començat, com no, amb retard (una tònica massa habitual al torneig de Gijón...) i davant la presència de prop de 400 persones al pavelló del Llano.

Les voltreganeses han sortit concentrades i durant els primers minuts han generat les primeres ocasions. Daniela Guerrero ha sigut la primera de posar a prova a la portera del Biesca, Christina Klein. Anna Romero també provava sort però de nou Klein aturava la bola.

La primera ocasió del Biesca ha sortit de l'estic de Marta Soler, però la bola ha anat lleugerament desviada. Era el minut 4 i seguia l'empat a l'electrònic que de nou Daniela i Romero intentaven trencar. La primera intervenció de la brillant portera Laia Vives, no ha arribat fins al mateix minut 4, quan ha aturat un tret d'Ainhoa Garcia.

Al minut 7, en la primera ocasió de la que disposava Carla Giudici, la bola ha acabat al fons de la xarxa i ha encetat el marcador favorable al Voltregà. Era just en el moment clau, quan el Biesca començava a creure que podia crear perill, quan el Voltregà donava un cop d'efecte i es posava per davant.

Només han passat tres minuts i una de les que ho estava provant més, Daniela Guerrero, ha trobat recompensa marcant el segon gol blanc-i-blau. Amb el 2 a 0, el Voltregà es posava el partit molt de cara però al minut 13, ha encarat clarament la victòria amb el tercer gol, obra d'Anna Romero.

Amb el 3 a 0 s'ha arribat al descans i amb la sensació que el Voltregà s'havia col·locat el partit per davant en el moment que li havia interessat.

A la segona meitat, les coses han seguit igual i el Voltregà ha fet entrar a la pista a Maria Ferrón, que amb la seva veterania ha aportat tranquilitat al joc blanc-i-blau.

Tot i això, quan es portaven cinc minuts del segon temps, Natasha Lee, la millor jugadora del Biesca Gijón, ha pogut retallar distàncies amb un gol que deixava el 3 a 1 a l'electrònic.

Amb el pavelló en contra, el moment era clau per la resolució del partit. Però llavors Mònica Piosa ha aconseguit al minut 30, marcar el quart gol, que ha tornat a donar avantatge i que posava les coses una mica més de cara pels interessos del Voltregà.

Els últims minuts eren de contenció davant un Biesca que no es conformava però amb un Voltregà ben posat i que no patia excessivament. Laia Vives i Christina Klein sota pals anaven resolent totes les ocasions amb 11 parades per cada una de les porteres. L'equip de Doblas segueix sense trobar límits i suma el seu tercer títol aquesta temporada que podria completar amb un quart títol a la seva pista en la primera edició de la Copa d'Europa de Clubs a finals d'aquest mes de maig.

CP Voltregà: Laia Vives, Daniela Guerrero (1), Mònica Piosa (1), Anna Romero (1) i Carla Giudici (1). També Maria Ferrón.

Biesca Gijón: Christina Klein, Natasha Lee (1), Marta Soler, Ainhoa Garcia, Bàrbara Garcia. També Maria Fernández.

Gols: 1-0, Carla Giudici, min 7; 2-0, Daniela Guerrero, min 10; 3-0, Anna Romero, min 13; 3-1, Natasha Lee, min 25; 4-1, Mònica Piosa, min 30;

2 comentaris:

Anònim ha dit...

sou de putamare visca el voltrga

Anònim ha dit...

sou màgikes nenes!!!! no tinc paraules.... una altra Kopa sense nances... jajaja
la muermo