dimarts, 15 de maig del 2007

Presentació oficial del Campionat Europeu Femení

Dilluns al vespre el Club Patí Voltregà femení va fer la presentació oficial de la primera edició del Campionat Europeu Femení que es disputarà els propers 24, 25, 26 i 27 de maig a Sant Hipòlit.

A l'acte, el president, Ramon Vilaró, va desgranar els punts del torneig que "és un colofó final perquè tanqui el 50è aniversari". A més a més, Vilaró va explicar que el Campionat Europeu és especial sobretot perquè "és femení. El Voltregà des de fa 8 anys va començar a apostar per l'equip femení i ha aconseguit guanyar-ho absolutament tot excepte aquest títol, esclar". "Gràcies a les noies som l'orgull i l'enveja dels altres equips", afegia el president voltreganès.

Vilaró també va agraïr la col·laboració dels ajuntaments de Sant Hipòlit i de Masies de Voltregà sense els quals "no seria possible tenir aquesta organització i logística per allotjar a 14 equips". Precisament aquesta xifra "va ser la sorpresa", afegia el president que en primer moment esperava comptar amb una xifra d'equips "entre 4 i 6".

Vilaró també va explicar que "organitzar el campionat europeu és molt important i possiblement l'aconteixement més important de l'any a Catalunya". Sobre l'infraestructura del torneig, Vilaró va explicar que s'estaven acabant de muntar els espais per la premsa així com per les bosses dels 14 equips.

Per la seva banda, l'alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà, Ramon Trabal, va explicar que el club i tothom "està fent un gran esforç per organitzar aquest campionat". "Tenir un acte així al poble, és una d'aquelles coses que no es paguen amb diners", afegia Trabal.

La jugadora de l'equip femení, Mònica Piosa, va ser l'encarregada de representar les jugadores de Raül Doblas i va explicar que és el "repte més díficil que tením" i que a més a més, "hem quedat dins el grup més complicat, però el més important és que estem molt motivades".

Sobre la resta de conjunts, Piosa va explicar que "a través de les seleccions hem pogut conèixer els altres equips però no en sabem massa res". L'equip arribarà en molt bon estat de forma al Campionat Europeu perquè "portem bastant temps preparant i fins i tot les noies hem buscat hores per poder fer entrenaments extres".

La d'Aiguafreda va repassar el grup A, on han quedat enquadrades per disputar la primera fase.

US Coutras: "És un rival molt díficil per començar la competició. Serà complicat. Tot i així, crec que podrem amb elles".

Mealhada: "Són segons de la seva lliga, la portuguesa que com tothom sap és una de les més competitives. És un conjunt que està en molt bona forma. També serà un rival a tenir en compte".

Cronenberg: "Són jugadores molt grosses, de molta embergadura i amb molta potència física. Serà un rival complicat sobretot per el joc dur que ens poden fer i que ens pot portar problemes".

En l'acte també es va presentar el logotip que identificarà la competició del Campionat Europeu. El disseny és obra de la dissenyadora local, Elisabet Capdevila. El logotip "conté elements que simbolitzen l’hoquei sobre patins, la rivalitat, la feminitat i l’abast europeu de l’esdeveniment", segons informa la nota de premsa del club voltreganès.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

sort campiones visca el voltrega

Anònim ha dit...

ok... boa sorte... desde que não ganhem às portuguesas jajajajajaja (estoy brincando jejejeejeje)

Besos