dissabte, 5 de maig del 2007

La mateixa final que a la Copa de la Reina - Voltregà - Biesca Gijón

El Voltregà no ha tingut problemes per superar el Mataró a les semifinals del Campionat d'Espanya que s'han disputat aquesta tarda a Gijón. Les noies de Raül Doblas han superat còmodament per 5 gols a 1 a un Mataró que no ha estat a l'altura exhibida a la lliga i que tot i ser el partit més complicat, no ha significat cap impediment perquè les blanc-i-blaves siguin demà a la final que jugaran contra el Biesca Gijón, que va derrotar per 3 a 0 a l'Alcorcón a l'altre semifinal.

El partit ha quedat definit a la primera meitat quan l'equip voltreganès ha pogut marcar els tres primers gols, deixant clarament descol·locades les noies del Mataró. El bon ritme de l'equip sumat a la bona actuació de Laia Vives sota els pals han fet veure un bon joc.

Al segon temps, el Voltregà ha seguit dominant tot i que conservant-se en part per la dura final de demà. Una falta directa fallada per Carla Sariol impedia que les del Maresme s'acostessin més a les blanc-i-blaves. Daniela Guerrero també disposava d'una ocasió d'or per augmentar l'avantatge però errava en el llançament de penal.

Els gols els van marcar Anna Romero i Mònica Piosa amb dos gols cada una i Daniela Guerrero que en va marcar un.

La final es disputarà aquest diumenge al migdia (3/4 d'1) contra l'amfitrió de la competició, el Biesca Gijón, que espera poder plantar més cara que no pas a la final de la Copa de la Reina on els dos equips ja van coincidir i que va acabar amb clara victòria voltreganesa (6 a 1). L'enfrontament també ha de permetre veure el duel entre dues de les millors jugadores mundials d'hoquei patins: Carla Giudici i Natasha Lee. Marta Soler també és un dels puntals del conjunt de Gijón.

CP Voltregà: Laia Vives, Maria Ferrón, Daniela Guerrero (1), Anna Romero (2), Carla Giudici. També Mònica Piosa (2) i Montse Caralt.

1 comentari:

Anònim ha dit...

visca les nenas del voltrega

i puta vic