dissabte, 18 de maig del 2013

Doblet! El Voltregà supera l'Alcorcón per 9 a 2 i aixeca el tercer títol d'OK Lliga consecutiu en el comiat de Carla Giudici de Sant Hipòlit (actualitzat)


Sant Hipòlit ha viscut aquest dissabte una tarda màgica. L'equip que dirigeix David Bou ha aconseguit endur-se el tercer títol de l'OK Lliga femenina consecutiu després de derrotar per 9 gols a 2 al Club Patín Alcorcón. Quinze dies després d'endur-se la Copa d'Europa a Girona, el Voltregà guanya ara el títol de lliga.

Amb quatre gols de Natasha Lee, tres de Carla Giudici, un de Sílvia Jurado i un de Motxa Barceló el Voltregà ha sentenciat un partit que ha dominat de principi a final.

Aquest era un partit molt especial per Carla Giudici que disputava el seu darrer enfrontament oficial al terratzo de Sant Hipòlit. La jugadora blanc-i-blava ha rebut un merescut comiat de l'afició, de la penya Sac i Ganxo i de les seves companyes d'equip. Giudici també s'ha dirigit al pavelló per agrair a l'afició, pares, aficionats i amics el seu suport durant tants anys.


L'equip de David Bou va golejar l'Alcorcón per 9 gols a 2 a la penúltima jornada de lliga i va poder celebrar el títol i el doblet de lliga i Copa d'Europa en una tarda màgica i d'emoció pel comiat de Carla Giudici de la seva afició.

El partit no va tenir gaire història. Només havien passat vuit minuts quan Carla Giudici amb una jugada personal de punta a punta de la pista enviava la bola a la xarxa i obria el marcador dedicant el gol a tot el públic. Natasha Lee primer de penal i després en una internada a l'àrea posava el 3 a 0 al marcador abans del descans.

A la represa, el Voltregà va començar la festa a la pista. Lee amb dos gols més ampliava l'avantatge fins al 5 a 0. L'Alcorcón, sense Marina Rodríguez, aconseguia el primer gol obra d'Oara Bautista i de falta directa. La resposta del Voltregà era immediata amb gols de Sílvia Jurado i Motxa Barceló. Carla Giudici amb dos gols més tancava el seu darrer partit oficial a Sant Hipòlit amb un hat-trick abans de ser substituïda al darrer minut perquè el públic la pogués ovacionar.

Amb la botzina final es desfermava l'eufòria de les jugadores, que celebraven el treball de tota la temporada a l'OK Lliga femenina. Després d'una primera ovació per l'equip, l'atenció se centrava en Carla Giudici, que ja no podia contenir les llàgrimes quan rebia un ram de flors.

La capitana blanc-i-blava també agraïa a tothom el seu suport amb una samarreta escrita a mà en què donava les gràcies a tothom i amb el nom de totes les seves companyes d'equip a l'esquena. L'afició més fidel, la penya Sac i Ganxo, també va tenir el seu detall amb Giudici. A banda d'una pancarta que li donava les gràcies i que va estar penjada durant tot el partit, els aficionats li van regalar un carnet de sòcia honorífica de la penya i un kit de hooligan amb bufanda, tambor, trompeta, motxilla i fins i tot unes calcetes amb l'escut i els colors blanc-i-blaus. Després de dirigir unes emocionades paraules a l'afició, Giudici era mantejada, elevant-se cap a la glòria. La glòria d'una carrera triomfant i d'una tercera OK Lliga.


Galeria de fotos del partit:

Galeria de fotos de la celebració: