dissabte, 4 de maig del 2013

El Voltregà jugarà la final de la Copa d'Europa femenina de Girona després de superar el Biesca Gijón per 3 a 1 a les semifinals (actualitzat)

El Voltregà femení s'ha classificat per la final de la Copa d'Europa femenina que s'està disputant a Girona després de superar per 3 gols a 1 al Biesca Gijón aquest dissabte en un partit disputat en el que les voltreganeses han dominat amb solvència.

Anna Casarramona ha obert el marcador amb un tret de lluny quan s'havien disputat 15 minuts de la primera meitat. Cinc minuts després, Motxa Barceló amb un tret preciós des de mitja pista, ampliava la diferència. La resposta del Biesca Gijón era gairebé immediata i Maria Díez feia el 2 a 1 només un minut després en la primera ocasió clara de les asturianes i en l'únic moment en el que el Voltregà havia deixat la defensa zonal per una individual. Amb el 2 a 1 s'arribava al descans i amb el Voltregà creant molt millor hoquei.

A l'inici de la segona meitat, Carla Giudici disposava d'una opció de falta directa per fer el tercer però el seu tret anava fora. Al minut 32 però en un tret creuat, Natasha Lee aconseguia marcar el 3 a 1 amb un potent xut i ampliava encara més la diferència.

A més, el Biesca no aprofitava un penal al minut 36. Maria Díez llançava fora el primer llançament i Laia Vives, en un gran estat de forma, aturava la segona ocasió. El Biesca Gijón tampoc seria capaç de marcar en una falta directa al minut 43 quan Luchi Agudo enviava el llançament fora. En al segona opció, de nou Vives tornava a brillar aturant el tret.

El conjunt asturià empenyia amb força fins al final però ja no aconseguia tornar a marcar ni superar una defensa voltreganesa espectacular.

La final serà aquest diumenge a les 12 del migdia contra el Girona CH, que jugarà a la seva pista i davant la seva afició, tot i que el Voltregà també tindrà el suport dels seus incondicionals, que durant les semifinals ja no van parar d'animar.

CP Voltregà: Vives, Lee, A. Romero, Casarramona, Giudici –cinc inicial–, Barceló i Jurado.

Biesca Gijón: Christina Klein, Luchi Agudo, Sara González, Madria Díez, Sílvia Cadrecha –cinc inicial–.

Àrbitres: Xavier Jacquart (FRA) i Arnaud Esoli (FRA)

Gols: 0-1, Anna Casarramona, min 15; 0-2, Cristina Barceló, min 19; 1-2, Maria Díez, min 20; 1-3, Natasha Lee, min 32.