dimarts, 17 de gener del 2012

Victòria a la complicada pista del Bigues (2-5) i virtualmentclassificades per la Copa de la Reina

El Voltregà femení s'ha imposat aquest migdia a la pista del Bigues i Riells per 2 gols a 5. El conjunt de David Bou ha aconseguit la victòria en un partit còmode i on no han patit mai per aconseguir la victòria. Motxa Barceló ha obert el marcador quan només s'havien disputat tres minuts després d'una assistència de Natasha Lee. Dos minuts després era Carla Giudici qui foradava la porteria defensada per Cristina Vegas. La davantera voltreganesa tornava a marcar dos minuts després en una recuperació a mitja pista que li permetia encarar en solitari a Vegas.

Al minut 9, Gemma Cristòfol aconseguia retallar diferències i feia trontollar uns minuts a les voltreganeses. Tot i això, un pal d'Anna Romero i un gol de Natasha Lee amb un tret des de fora de l'àrea posaven l'1 a 4 abans del descans. El Bigues hauria pogut arribar al descans amb un gol més però Vanessa Garcia no aconseguia superar una encertada Laia Vives en un llançament de penal.

A la segona meitat, una falta sobre Carla Giudici a la frontal de l'àrea era sancionada amb falta directa. Natasha Lee però no podia ampliar diferències davant Vegas. Era el minut 33. Dos minuts després, una targeta blava a Motxa Barceló, en una jugada on tot semblava indicar que la falta havia estat comesa per Natasha Lee, donava la opció al Bigues de tornar a marcar. La falta directa la llançava Laia Pera però no era capaç de superar Vives. Qui si que marcava era Natasha Lee a quatre minuts del final quan en una nova falta directa per les deu faltes del Bigues, aconseguia marcar en la segona opció. Ja a les acaballes, Vanessa Garcia feia el 2 a 5.

CHP Bigues i Riells: Cristina Vegas, Sara Cristòfol, Gemma Cristòfol, Laia Pera, Vanessa Garcia –cinc inicial–; Marta Borràs i Karla Martínez.

CP Voltregà: Laia Vives, Natasha Lee, Motxa Barceló, Anna Romero, Carla Giudici –cinc inicial–; Anna Casarramona, Maria Ferrón i Sílvia Jurado.

Àrbitre: J. Molina, regular. Va ensenyar targeta blava a Motxa Barceló.

Gols: 0-1, Motxa Barceló, min 3; 0-2, Carla Giudici, min 5; 0-3, Carla Giudici, min 7; 1-3, Gemma Cristòfol, min 9; 1-4, Natasha Lee, min 14; 1-5, Natasha Lee (f.d.), min 36; 2-5, Vanessa Garcia, min 38.