dissabte, 28 de gener del 2012

Golejada de prestigi (7-3) contra el segon classificat, el Girona

El Voltregà va superar dijous passat una gran prova de foc davant el rival que el persegueix a la classificació de l'OK Lliga femenina. Les blanc-i-blaves van golejar per 7 gols a 3 al Girona, segon classificat a l'OK Lliga però que després de perdre a Sant Hipòlit ja es troba a onze punts del Voltregà. Les voltreganeses van ser superiors en tot moment i, tot i una tímida reacció del Girona a la segona meitat, mai van patir per la victòria.

El domini voltreganès dels primers compassos es va veure recompensat al minut 5 amb el primer gol, obra de Carla Giudici després d'un xut potentíssim que anava al pal i acaba a la xarxa de Laia Salicrú. El domini voltreganès, amb una pressió important sobre la sortida de bola de les gironines, era molt evident i Laia Vives havia d'intervenir poc però de forma sempre solvent i encertada.

Abans del descans, el Voltregà començava a sentenciar el partit amb tres gols en dos minuts. Primer era Anna Romero qui rematava a boca de canó una precisa centrada de Natasha Lee. No havien passat ni 45 segons des del segon gol quan Anna Romero tornava a marcar desviant des de dins de l'àrea un tret de llarga distància d'Anna Casarramona. No feia falta esperar gaire més pel 4 a 0 ja que 15 segons després, era la manlleuenca Anna Casarramona qui foradava la porteria de Salicrú amb un tret creuat potentíssim al pal llarg.

Amb el 4 a 0 i amb la sensació de domini absolut per part del Voltregà, el partit arribava al descans amb un marcador molt més còmode del que s'imaginava abans de començar.

La segona meitat seguia amb domini del Voltregà i Motxa Barceló aconseguia foradar la porteria de Salicrú després d'una assistència de fantasia de Carla Giudici, que la deixava sola davant la portera gironina. Amb només un crit i una mirada, Barceló i Giudici demostraven una vegada més la gran entesa d'aquest equip. El Girona feia un tímid intent de reacció amb un gol de Laura Viella rematant a boca de canó una assistència de l'argentina Adriana Gutiérrez.

El Voltregà però no perdia el domini i Natasha Lee enviava una espectacular bola al pal en una plàstica rematada davant Salicrú. Tot i això al minut 30, Anna Romero aconseguia provocar un penal en una bona internada a l'àrea que Vanessa Darbio aturava amb falta. Natasha Lee llançava la pena màxima al pal però la bola tornava a quedar a l'abast de Lee que després de regirar-se dins l'àrea tornava a rematar i tot i l'intent de Salicrú d'aturar-la, la bola arribava a la xarxa.

Una ràpida triangulació entre Daribo, Gutiérrez i l'exvoltreganesa Carla Dorca acabava amb el gol de la jugadora de Santa Coloma de Farners que posava el 6 a 2 al marcador. Dos minuts després era la francesa Vanessa Daribo qui marcava el 6 a 3 després d'un ràpid contraatac i rematant una assistència de Laia Castro.

El definitiu 7 a 3 arribava de nou de l'estic de Natasha Lee que després de roba la bola en defensa, llançava el contraatac i rematava a l'escaire una assistència de Motxa Barceló. Era la cirereta al pastís d'un partit molt complert de les noies de David Bou amb només moments puntuals de desconcert que van permetre al Girona acostar-se al marcador. Una gran victòria que deixa les voltreganeses encara més líders amb el Girona segon, onze punts per sota.

CP Voltregà: Laia Vives, Natasha Lee, Motxa Barceló, Anna Romero, Carla Giudici -cinc inicial-; i Anna Casarramona.

Girona CH: Laia Salicrú, Carla Dorca, Vanessa Daribo, Adriana Gutiérrez, Laia Castro -cinc inicial-; i Laura Viella.

Àrbitre: Josep Cornudella, regular.

Gols: 1-0, Carla Giudici, min 5; 2-0, Anna Romero, min 16; 3-0, Anna Romero, min 17; 4-0, Anna Casarramona, min 17; 5-0, Motxa Barceló, min 27; 5-1, Laura Viella, min 27; 6-1, Natasha Lee, min 30; 6-2, Carla Dorca, min 34; 6-3, Vanessa Daribo, min 36; 7-3, Natasha Lee, min 38.