dijous, 4 de novembre del 2010

Victòria per 2 gols a 5 del Voltregà a Sant Sadurní (actualitzat)

Les noies de David Bou van aconseguir la victòria per 2 gols a 5 a la pista del Noia Freixenet en el partit endarrerit de la 2a jornada i que es va disputar aquest dijous.

Les voltreganeses sumen els partits per victòries i han sumat 9 punts de 9 possibles. Dijous la victòria va ser treballada i l'equip va desplegar les seves millors armes davant un Noia voluntariós i que ha guanyat arribada amb l'incorporació de l'exjugadora del Biesca Gijón, Maria Fernández "Pulgui". Igual que en els altres partits jugats, contra Biesca i Alcorcón, el Voltregà va inaugurar el marcador abans d'arribar al minut 5 de joc. Carla Giudici agafava la iniciativa i entrant a l'àrea per l'esquerra de l'atac enviava un gran tret a l'escaire de la porteria defensada per Sònia Esteve.

Amb el 0 a 1 a l'electrònic el Voltregà jugava més còmode però en una jugada aïllada, Maria Fernández aconseguia superar Laia Vives i tornar l'empat a l'electrònic. El partit tornava a començar amb el Voltregà tornant a generar molt perill amb combinacions ràpides que acabaven fora per molt poc. Motxa Barceló desaprofitava la més clara al minut 12 quan no aconseguia marcar amb la portera ja batuda. La gironina però esmenava el seu error en la ocasió següent, al minut 14. Giudici penjava una bola des de mitja distància i Barceló la desviava des de l'interior del quadre. Era l'1 a 2 que tornava a donar tranquilitat al Voltregà.

Anna Casarramona entrava a pista per donar aire fresc a les voltreganeses que seguien dominant. Als darrers 3 minuts el Noia tornava a empènyer amb força i inquietaven primer amb una bola que rebotava a l'interior de l'àrea i més tard en una bona ocasió que Vives aturava magistralment. Amb l'1 a 2 es va arribar al descans.

L'inici de la segona meitat va ser clau. No s'havia jugat ni un minut de la represa quan Motxa Barceló feia l'1 a 3 acabant una bona jugada col·lectiva. Només un minut després, Carla Giudici feia l'1 a 4 amb un llançament des de la frontal. El Voltregà deixava el partit pràcticament sentenciat fent millor joc i començant a moure la bola amb molta més rapìdesa.

Natasha Lee feia l'1 a 5 al minut 27 i deixava el partit vist per sentència. Tot i això, el Noia no es rendia i intentava de generar ocasions però sense poder superar una encertada Laia Vives. L'insistència però va tenir recompensa i al minut 34, Raquel Torras feia el 2 a 5 final.

Els darrers sis minuts no van canviar el panorama tot i la insistència del Noia en buscar el tercer gol. Carla Giudici enviava una bola al pal a dos minuts del final en una bona ocasió i el Voltregà acabava el partit amb inferioritat numèrica després de la targeta blava vista per Natasha Lee per protestar una decisió arbitral. Cap dels dos equips va arribar a les 10 faltes d'equip tot i que el Voltregà va acabar amb 9.

CE Noia: Sònia Esteve, Laura Salvador, Maria Fernández (1), Ester Ferrer, Raquel Torras (1) -cinc inicial-; Agnès Esteller i Judith Baldrís.

CP Voltregà: Laia Vives, Natasha Lee (1), Motxa Barceló (2), Anna Romero, Carla Giudici (2) -cinc inicial-; Anna Casarramona i Maria Ferrón.

Gols: 0-1, Carla Giudici, min 5; 1-1, Maria Fernández, min 10; 1-2, Motxa Barceló, min 14; 1-3, Motxa Barceló, min 21; 1-4, Carla Giudici, min 22; 1-5, Natasha Lee, min 27; 2-5, Raquel Torras, min 34.

En les properes hores ampliarem la informació.