diumenge, 14 de novembre del 2010

Exhibició de bon hoquei per superar el Cerdanyola (5 a 1) (actualitzat)

El Voltregà va fer una exhibició d'autèntic bon joc i d'eficàcia davant el Cerdanyola a qui va superar per 5 gols a 1. El conjunt de David Bou va passar per sobre del conjunt vallesà i va dominar el partit del primer al darrer instant. El contundent marcador ho diu tot i deixa l'empat davant del Vilanova en una ensopegada digne de qualsevol equip brillant en el seu camí victoriós.

El Cerdanyola ha notat, i molt, les absències de Daniela Guerrero i Mònica Piosa (que han anat a jugar al Friedlingen alemany juntament amb l'exvoltreganesa Adéline Le Borgne) no va oferir la resistència d'altres vegades i això ho va facilitar tot. No havien passat ni dos minuts quan Carla Giudici perforava per primer cop la porteria rival. La davantera enviava un fort xut des de mitja pista que Laia Salicrú es trobava quan la bola ja era a la xarxa. Era un primer cop d'efecte d'un Voltregà disposat a manar i comandar el partit des del primer instant.

El domini era important i tot i els intents de Yolanda Font, Vanessa Daribo i Adriana Gutiérrez, les aproximacions del Cerdanyola morien molt abans d'entrar a l'àrea. La forta i bona defensa voltreganesa era una roca per les vallesanes. Quatre minuts més tard, Natasha Lee es trobava amb espais, avançava i feia una gran diagonal a la frontal enviant la bola a la xarxa en un gran xut. Era el 2 a 0.

Les blanc-i-blaves es sentien còmodes a la pista i gaudien amb el joc ràpid i viu que estaven fent. Encara abans del descans, al minut 12, arribava un nou gol per a més tranquil·litat. Carla Giudici, en una jugada similar a la del primer gol, llançava un xut des de mitja pista que Motxa Barceló amb molt d'encert desviava a la xarxa. Era el 3 a 0 amb el que s'arribaria al descans amb la sensació d'haver vist una de les millors primers meitats del conjunt de Sant Hipòlit i amb vint minuts per jugar-se.

La segona meitat encara va ser més intensa. El Cerdanyola necessitava posar ritme al joc i no donar pausa al joc de les voltreganeses, buscar la precipitació en el xut i les errades. Això va estar a punt de produir-se però Laia Vives, salvava les ocasions de les vallesanes. En una de les primeres ocasions de la segona meitat, Anna Romero en una topada fortuïta amb Vanessa Daribo havia d'abandonar la pista perquè li sagnava el nas.
Precisament la francesa Daribo era qui, al minut 27, aconseguia retallar diferències amb una rematada a boca de canó que Vives, sense cap mena de culpa, no podia evitar. El Voltregà però tornava a mostrar que era dins el partit i trenta segons desprès del gol, creava un gran contraatac amb Motxa Barceló i Anna Casarramona, que aquesta segona culminaria amb una rematada que es quedava sobre la línia de gol. Tot i això, les vallesanes forçaven el ritme, i l'agressivitat, i començaven a crear més jugades de perill capitanejades per una gran Yolanda Font. Laia Vives però tornava a demostrar perquè és la millor portera del món amb grans aturades i grans respostes als xuts del Cerdanyola.

El Voltregà no podia permetre que el Cerdanyola s'acostés més a l'electrònic i aconseguia crear bones ocasions. Només havien passat Al minut 30, el Cerdanyola cometia la desena falta i donava la ocasió clara a Natasha Lee de marcar des del punt de falta directa. L'asturiana però no aconseguia batre a Salicrú, que tapava bé les opcions.

El partit entrava en una fase boja amb una anar i venir constant d'ocasions i gran aturades de Vives i Salicrú. El Voltregà però no va deixar que el nerviosisme arribés fins al final i sentenciava el partit a dos minuts del final amb una obra d'art d'Anna Casarramona, La de Manlleu recuperava la bola gairebé a la seva àrea i sortia a l'atac en velocitat intentant ser frenada amb una clara falta de Daribo. El col·legiat concedia encertadament la llei de l'avantatge i Casarramona traçava una diagonal des de mitja pista per culminar la jugada personal amb un xut espectacular a l'escaire de Salicrú. Era el 4 a 1 que arribava en una exhibició de tècnica, rapidesa i bon xut en una sola jugadora. Casarramona s'ha convertit, sense cap dubte, en una de les millors del món amb només 16 anys.

El partit entrava als darrers compassos. Carla Giudici tenia una nova ocasió en l'u contra u amb Salicrú però no podia superar la portera de les vallesanes. Tot i això, la voltreganesa es treia l'espina als darrers compassos de partit quan el Cerdanyola cometia la 15a falta i tornava a donar una falta directa al Voltregà. Giudici fallava en el primer tret però recollia el rebot i a la mitja volta enviava la bola a la xarxa quan faltava 1 segon i 9 dècimes pel final del partit. Era la cirereta a un pastís d'un gran partit de les de blanc-i-blaves en una nova demostració que estan a un gran nivell i molt motivades. Una grandiosa notícia.

CP Voltregà: Laia Vives, Motxa Barceló (1), Natasha Lee (1), Anna Casarramona (1), Carla Giudici (2) -cinc inicial-; i Anna Romero.

Cerdanyola CH: Laia Salicrú, Vanessa Daribo, Yolanda Font, Laia Espriu, Adriana Gutiérrez -cinc inicial-; i Laia Ruiz.

Gols: 1-0, Carla Giudici, min 2; 2-0, Natasha Lee, min 6; 3-0, Motxa Barceló, min 12; 3-1, Vanessa Daribo, min 27; 4-1, Anna Casarramona, min 38; 5-1, Carla Giudici, min 40.