dissabte, 25 de setembre del 2010

La selecció espanyola, amb 5 jugadores del Voltregà, arrenca al Mundial golejant al Japó (12-0)

Natasha Lee ha marcat dos dels gols a Japó. FEP

La selecció espanyola femenina d'hoquei patins ha debutat amb molt bon peu al Mundial d'hoquei patins que es disputa des d'aquest dissabte a Alcobendas (Madrid). Espanya s'ha imposat per 12 gols a 0 a Japó en el partit inaugural que s'ha disputat aquest vespre.

Giudici ha marcat 4 gols. FEP
L'equip no ha tingut problemes per superar les japoneses. La jugadora del Voltregà, Carla Giudici, ha acabat sent la màxima golejadora amb 4 gols. Esther Nadal n'ha fet 3 més, Natasha Lee n'ha marcat dos igual que Yolanda Font i Motxa Barceló també hi ha contribuït amb un altre gol. El combinat de Solè haurà d'esforçar-se de valent en entrenaments per mantenir el bon nivell i el bon ritme, ja que els partits oficials a la fase de grups no exigeix cap esforç a les jugadores de la selecció.

El combinat que dirigeix Joan Solé compta amb 5 jugadores del Voltregà a les seves files. Laia Vives sota els pals i Carla Giudici, Motxa Barceló, Natasha Lee i Anna Casarramona com a jugadores de pista són les blanc-i-blaves que busquen revalidar el títol mundial que ja van guanyar, precisament a Japó, l'any 2008.

Nou de les deu jugadores del combinat són catalanes. FEP
Les jugadores de la selecció han estat preparant el mundial des de principis d'agost, primer a Cassà de la Selva, posteriorment al CAR de Sant Cugat i finalment aquesta última setmana a Madrid, a la mateixa pista del pavelló Amaya Valdemoro, on es disputa el Mundial. La preparació s'ha acabat fent tota a Catalunya perquè de les 10 jugadores 9 són catalanes i la desena, la jugadora asturiana del Voltregà, Natasha Lee, viu a Sant Hipòlit.

Casarramona en una jugada del partit. FEP
A la fase de grups, Espanya està enquadrada al grup A juntament amb Japó, Anglaterra i Suïssa. El grup és d'allò més assequible pel combinat de Solé però el creuament a quarts de final serà complicat segur, ja que es veuran les cares amb el segon classificat al grup B (sempre i quan Espanya acabi primera de grup), una posició que es disputaran Alemanya i Portugal.



Selecció espanyola: Laia Vives, Esther Nadal, (3) Carla Giudici (4), Motxa Barceló (1) i Natasha Lee (2) –cinc inicial-; Anna Casarramona, Maria Majó, Yolanda Font (2) i Berta Tarrida.

Selecció japonesa: Hirose, Doi, Hito, Watanabe, Hata –cinc inicial-; Kuroiwa

Gols: 1-0, Esther Nadal, min 6; 2-0, Esther Nadal, min 7; 3-0, Carla Giudici, min 10; 4-0, Carla Giudici, min 11; 5-0, Carla Giudici, min 15; 6-0, Yolanda Font, min 29; 7-0, Carla Giudici , min 30; 8-0, Esther Nadal, min 31; 9-0, Natasha Lee, min 34; 10-0, Natasha Lee, min 35; 11-0, Yolanda Font , min 35; 12-0, Motxa Barceló, min 37. 

Àrbitres: Niesteroy (ALE) y Brailey (EUA)

El proper partit del combinat de Joan Solé serà dilluns contra Anglaterra a les 9 del vespre. Demà la selecció espanyola tindrà un merescut descans.

EL 9 TV emet aquest diumenge a les 2 del migdia la repetició del partit entre Espanya i Japó.