dissabte, 28 de novembre del 2009

Golejada important al Santa Maria del Pilar

El Voltregà va inflingir aquest dissabte la major golejada en el que porta de lliga al Santa Maria del Pilar. El conjunt de Pep Maydeu es va imposar per 11 gols a 0 després d'una segona part amb grans combinacions i un equip convençut.

Tot i el marcador tant ampli, la primera meitat -encara que costi de creure- va acabar amb un trist 1 a 0 a l'electrònic. La segona meitat però coincidint amb l'entrada d'Anna Casarramona a la pista i d'aportar aire fresc també amb Marta Mompart l'equip es va revolucionar i entre el minut 23 i el 24 queien 3 gols. Deu minuts més tard tornava a arribar una ratxa de gols amb 4 gols en 2 minuts. El 8 a 0 ja era contundent però 3 gols més van acabar de tancar el segon temps.

El matx va començar amb el Voltregà dominant la posessió de la bola i sense donar opcions al Santa Maria del Pilar, a les que la bola els durava molt poc a l'estic. Després de les primeres rematades de Motxa Barceló, Anna Romero, Natasha Lee o els trets de lluny de Carla Dorca va caure el primer gol. Després de tocar i tocar la bola, Lee entrava cap a l'àrea, feia una paret amb Barceló i obria el joc a l'altra banda, on Anna Romero, lliure de marca, feia el primer gol a plaer. Una gran jugada ràpida del conjunt voltreganès.

Les voltreganeses insistien i els pals d'Anna Romero i Carla Dorca inquietaven la porteria del conjunt madrileny. Tot i això, l'1 a 0 persistia al marcador. Les voltreganeses dominaven a plaer però no aconseguien tornar a foradar la porteria del Pilar. La primera meitat va acabar amb un pobre 1 a 0 que no feia justícia al gran domini voltreganès vist sobre el terreny de joc.

La segona meitat va començar amb més fortuna. Un penal comès sobre Anna Romero al minut 3 de la represa donava la oportunitat a Motxa Barceló però la gironina no aconseguia superar Maria Herranz, la portera madrilenya. Tot i això, en la mateixa jugada i aprofitant el refús, Barceló assistia a Marta Mompart que era objecte d’un nou penal dins l’àrea. La mateixa jugadora vallesana executava la pena màxima fent pujar el 2 a 0 a l’electrònic.

A partir d’aquí el partit va canviar per complert. En la següent jugada, Anna Casarramona, que acabava de sortir a la pista culminava un ràpid contraatac fent el 3 a 0 i al cap de 30 segons, era Motxa Barceló qui foradava de nou la porteria madrilenya. Amb el 4 a 0 el Voltregà jugava encara més còmode i tenia bones ocasions però la gran actuació d’Herranz no permetia més gols. Pep Maydeu feia sortir també a Maria Ferrón a la pista. Del seu estic sortia un tret llunyà que Mompart desviava amb el patí al fons de la xarxa. El gol era anul·lat, ja que la nova normativa no permet tocar la bola intencionadament amb el patí.

Just després, arribava un dels moments claus per veure la golejada final. El Pilar canviava la portera i això donava peu a més gols. Pocs instants després, Natasha Lee fallava una internada a l’àrea per l’esquerra però Mompart aprofitava el refús per fer el 5 a 0. Només treure del centre de la pista, Mompart robava la bola i marxava sola cap a la porteria contrària. Mompi no fallava i convertia el 6 a 0. I es tornava a repetir la història. El Pilar treia des del centre de la pista i ara era Anna Casarramona qui robava la bola i feia una assistència de nou a Mompart que sola culminava la jugada amb el setè gol del partit i el quart del seu compte particular.

No havia passat ni un minut més quan Natasha Lee acabava un ràpid contraatac llançat per Mompart fent el 8 a 0. La festa de gols era constant i el Pilar hi assistia com a un tímid espectador. Dos minuts després en una altra bola recuperada per Natasha Lee, Mompart feia el 9 a 0 amb un tret des de la frontal. Era el cinquè del seu compte particular. S’arribava pràcticament al final però encara hi havia temps per a més gols. Natasha Lee era objecte d’una falta directa a mitja pista i ella mateixa s’encarregava de llançar-la. Ara però no aconseguia marcar davant una triple intervenció de la portera madrilenya Pilar Galán. Tot i això, deu segons més tard, podia refer-se de l’error marcant el 10è gol.

Anna Casarramona també es volia apuntar a la festa i després de que li anulessin una gran i tècnica baselina superant la portera des de dins l’àrea, pràcticament a la jugada següent feia l’11è i últim gol rematant una centrada de la capitana Maria Ferrón.

El Voltregà demostra amb aquest partit que no ha perdut l'olfacte de gol i Marta Mompart a qui el gol se li havia negat fins al partit de Sevilla, on va marcar el seu primer gol, es va reivindicar amb 5 gols davant el Santa Maria del Pilar. Als gols de Mompart s'hi van afegir els doblets de Natasha Lee i Anna Casarramona i el gols d'Anna Romero i Motxa Barceló.

El Voltregà demostra estar apunt per enfrontar-se a l'Arenys de Munt de Leticia i Natàlia Corrales la setmana vinent de nou a l'Oliveras de la Riba en el que es preveu que sigui un gran partit.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca, Motxa Barceló (1), Natasha Lee (2), Anna Romero (1) –cinc inicial-; Marta Mompart (5), Anna Casarramona (2) i Maria Ferrón.

CD Santa María del Pilar: Maria Herranz, Alícia Cuesta, Ana Ramírez, Rocio Dobarco, Ester León –cinc inicial-; Teresa Sánchez-Moreno, Marta Arias, Teresa Benet, Clara Santos i Pilar Galán (portera suplent).

Gols: 1-0, Anna Romero, min 6; 2-0, Marta Mompart (p.), min 23; 3-0, Anna Casarramona, min 24; 4-0, Motxa Barceló, min 24; 5-0, Marta Mompart, min 34; 6-0, Marta Mompart, min 35; 7-0, Marta Mompart, min 35; 8-0, Natasha Lee, min 36; 9-0, Marta Mompart, min 37; 10-0, Natasha Lee, min 38; 11-0, Anna Casarramona, min 39’23”.