diumenge, 8 de novembre del 2009

Victòria contundent davant el Terrassa (0-7) en el debut a la OK Lliga

El Voltregà va debutar amb victòria per 0 a 7 davant el Terrassa en el debut a la OK Lliga. El conjunt de Pep Maydeu no va tenir problemes per superar un Terrassa que va guardar un excessiu respecte al Voltregà. Anna Casarramona i Natasha Lee, que debutaven amb el club de Sant Hipòlit van tenir una estrena destacada mentre que Carla Giudici, lesionada, va ser la gran absent, tot i que va empènyer l’equip des de la banqueta. Dos gols de Motxa Barceló, dos d'Anna Romero, dos d'Anna Casarramona i un de Natasha Lee van ser suficients per derrotar les vallesanes.

El matx va començar amb el Voltregà dominant el partit i arribant amb facilitat a la porteria de Mireia Cabistany. Tot i això, certs desajustos defensius provocaven que el Terrassa arribés amb massa facilitat a la porteria de Laia Vives. Els primers 5 minuts eren però clarament del Voltregà. Natasha Lee i Motxa Barceló arribaven amb facilitat i en una bola recuperada per Carla Dorca, Barceló desaprofitava la primera ocasió clara de gol.

Tot i això, la gironina compensava els errors culminant un contraatac llançat per Natasha Lee amb un tret entrant a l’àrea que tocava el pal i entrava a la porteria del Terrassa. Només dos minuts més tard, de nou Barceló culminava una progressió per la banda dreta de l’atac amb un tret a l’escaire de la porteria de Cabistany.

Els dos gols obligaven a demanar el primer temps mort al Terrassa. Les coses però no canviaven i al minut 10, Natasha Lee feia el 0 a 3. Lee errava en la rematada aprofitant un refús de Cabistany a un tret de Carla Dorca, però mantenia la bola al seu estic, donava la volta rere la porteria del Terrassa i quan tornava a tenir angle de xut, punxava la bola de dalt a baix. L’asturiana trobava amb el gol la recompensa al bon treball que va exhibir durant els primers partits del matx i s’estrenava com a golejadora en el seu primer partit amb el Voltregà.

Amb el 0 a 3 s’arribava al descans amb un Voltregà que creava bon joc i convertia les ocasions amb facilitat. I la facilitat va continuar a la segona part. Només s’havien jugat 31 segons de la represa quan Natasha Lee penjava la bola a l’interior del quadre i Anna Romero rematava la bola al fons de la xarxa fent el 0 a 4.

El Terrassa aconseguia arribar però les poques ocasions que superaven a Carla Dorca es topaven amb una encertadíssima Laia Vives que es troba en un dels seus millors moments de forma. El 0 a 5 va arribar als 5 minuts de la segona part quan Anna Casarramona aprofitava un refús de Cabistany a un tret de Natasha Lee per clavar la bola al fons de la xarxa del Terrassa. Era el primer gol de Casarramona amb el primer equip del Voltregà.

Els minuts passaven i el Voltregà jugava cada vegada més a gust i relaxat. Maria Ferrón sortia a pista i dinamitzava també el joc voltreganès donant més llibertat a la resta i creant bones ocasions de contraatac. Del seu estic naixia la jugada del 0 a 6 recuperant una bola en defensa i llançant el contraatac cap a Natasha Lee que feia una passada a Anna Romero, sola dins l’àrea, que desviava la bola per sota les seves cames d’esquena a porteria. La bola entrava ajustada al pal dret de Cabistany i el sisè gol pujava a l’electrònic.

Anna Casarramona seguia creant perill i llançava contraatacs que només aturava l’encertada actuació de Mireia Cabistany. La manlleuenca va deixar constància al primer partit la seva gran qualitat, tot i la seva joventut, i la seva polivalència i tècnica en totes les facetes de l’hoquei: rematada, xut, regat, tècnica, velocitat... Una rematada dins l’àrea a la mitja volta era apunt de sorprendre la portera però es quedava només en un avís. En un nou contraatac al minut 36 no perdonava. Marta Mompart llançava la contra i Motxa Barceló després de conduir per l’esquerra de l’atac centrava generosament a Casarramona, que rematava sola i marcava el 0 a 6 definitiu que reflectiria el marcador.

El primer partit de les voltreganeses a la OK Lliga ha acabat amb un bon resultat i demostrant que enguany serà encara més difícil d’aturar-les.

Sfèric Terrassa: Mireia Cabistany, Marina Saperas, Judith Milla, Sílvia Ferrer, Laia Archs - cinc inicial-; Judit Navarro, Aina Paredes.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca, Motxa Barceló (2), Marta Mompart, Natasha Lee (1) -cinc inicial-; Anna Romero (2), Anna Casarramona (2) i Maria Ferrón.

Gols: 0-1, Motxa Barceló, min 7; 0-2, Motxa Barceló, min 9; 0-3, Natasha Lee, min 10; 0-4, Anna Romero, min 21; 0-5, Anna Casarramona, min 25; 0-6, Anna Romero, min 29; 0-7, Anna Casarramona, min 36.