divendres, 30 d’octubre del 2009

Natasha Lee i Carla Giudici marquen per derrotar Alemanya (3 a 0)

La selecció de Joan Solé va aconseguir ahir trencar la maledicció que perseguia la selecció femenina davant Alemanya. Feia 6 anys que no aconseguien derrotar la selecció germana però ahir ho van aconseguir per 3 gols a 0. Gran culpa d'això en van tenir les jugadores voltreganeses. Natasha Lee va ser la primera en obrir el marcador i ho va fer molt aviat quan al minut 2 culminava un contraatac fent el primer gol davant la que durant forces anys ha sigut la seva portera al Biesca Gijón, Christina Klein.

El gol deixava el partit molt de cara i enviava per terra els plans de la selecció alemanya de poder aguantar al màxim l'envestida del combinat espanyol als primers minuts. Les ocasions s'anaven repartint a una i altra porteria però l'1 a o es mantenia al marcador. Laia Vives culminava una gran actuació a la porteria mentre les seves companyes intentaven tornar a perforar la porteria de Klein. La ocasió més clara de la primera part va arribar al minut 12 quan els àrbitres concedien penal a favor del combinat espanyol. La pena màxima la llançava Motxa Barceló però Klein aturava el tret i es mantenia la victòria per la mínima a l'electrònic.

Les bones actuacions de les dues porteres acabaven deixant el marcador com estava a l'arribar al descans.

A la segona meitat les coses van canviar i després de primeres possessions llargues, Espanya es trobava amb dos gols consecutius en menys d'un minut. Primer era Carla Giudici que penetrava a l'àrea i afusellava Klein i només uns segons més tard, de nou Natasha Lee provava fortuna i afavorida per un rebot, acabava marcant el 3 a 0.

El partit seguia intens però el combinat espanyol tenia la situació molt més controlada i gestionava intel·ligentment les seves posessions davant una Alemanya que a mesura que passaven els minuts es llançava més descaradament a l'atac. Una falta directa favorable a Espanya a l'últim minut de partit donava de nou opcions a Natasha Lee però l'asturiana no aconseguia resoldre davant Klein.