dimarts, 27 d’octubre del 2009

Espanya arranca golejant Anglaterra (7-0) i amb destacada actuació de les voltreganeses

El conjunt de Joan Solé ha començat còmodament la seva participació a l'Europeu de seleccions que es disputa a Saint Omer (França). En el partit inaugural de la competició, el combinat espanyol ha superat còmodament a Anglaterra per 7 g0ls a 0 amb 3 gols de la manlleuenca del CP Voltregà, Anna Casarramona, que debutava amb la selecció absoluta. La defensa gironina del Voltregà, Motxa Barceló ha contribuit amb dos gols mentre que Esther Nadal i Maria Majó han fet els altres dos.

El partit ha sigut d'únic domini de les noies que dirigeix Joan Solé. Anna Casarramona s'ha sentit molt còmode i durant els primers minuts ha disposat de les millors ocasions amb una bona ocasió a la contra i una mitja volta que no han aconseguit sorprendre la portera anglesa. Un gol anulat a Motxa Barceló, ha donat pas als primers gols. Al minut 5, la manlleuenca Casarramona encetava el marcador amb un tret creuat des de l'esquerra de l'atac. Només un minut més tard, de nou Casarramona aprofitava un mal refús de la portera Joy Rachel a un tret de Natasha Lee i marcava el 2 a 0.

El combinat de Solé es sentia còmode jugant i al minut 10 una triangulació ràpida de totes les jugadores en pista donava el 3 a 0 a Casarramona que matava la jugada al segon pal. Era el tercer gol del nou fitxatge del Voltregà que debutava amb la selecció absoluta femenina. Fins al descans el domini de la selecció espanyola va ser absolut però no es va reflectir amb més gols a l'lelectrònic.

A la segona meitat el domini va seguir igual i Esther Nadal feia el segon gol quan només s'havien jugat 20 segons de la represa. Un gol de Maria Majó i dos de Motxa Barceló posaven la sentència a un partit còmode per les noies de Joan Solé. Carla Giudici, tot i que desconeixem si per motius físics o tècnics, no ha disputat ni un minut del partit.

El proper partit de la selecció espanyola serà demà dimecres contra Suïssa a les 5 de la tarda.