dimarts, 14 d’abril del 2009

Setmana crucial per la lliga

El Voltregà femení té davant seu una setmana frenètica alhora que decisiva per definir quina serà la seva posició final a la lliga catalana. El conjunt de Carles Carrera disputarà tres partits en una mateixa setmana.

El primer serà avui dimarts davant el Sant Cugat. El partit es disputa a Sant Cugat davant un equip que busca allunyar-se del descens, que enguany l'està perseguint. El conjunt vallesà ha demostrat ser capaç de grans resultats (empatant a 5 gols a Sant Hipòlit per exemple) però també del pijtor i ara està situat a la part baixa de la taula. L'equip que gira sobretot entorn de Rosa Tamburini i d'Amaya Gutiérrez vol plantar cara però el Voltregà no es pot arronsar i ha de demostrar que està en el millor moment. El partit començarà a les 22:15 h.

Després de l'enfrontament d'aquest dimarts, les voltreganeses tindran encara dos partits més. El primer arribarà dijous a Vilanova i la Geltrú amb un duel ajornat des de la 12a jornada (que s'havia de jugar el passat 21 de desembre del 2008) que es preveu frenètic. La igualtat entre els dos equips, que es disputen el liderat, ja es va fer patent a la Copa de la Reina quan el partit es va haver de decidir a la pròrroga amb mal resultat per les voltreganeses. La derrota del Vilanova davant el Noia i l'empat davant el Sant Feliu de Codines han deixat el títol totalment obert.

Per si no n'hi havia prou, la setmana acabarà amb la tornada del mateix enfrontament. El Vilanova visitarà l'Oliveras de la Riva amb un nou enfrontament molt disputat i que, això si, dependrà molt de com hagi anat la anada el dijous. Els estats d'ànims segur que en sortiran tocats. El partit serà a l'Oliveras de la Riva a partir de 3/4 de 7 de la tarda (18:45h). EL 9 TV l'enregistrarà i l'emetrà en diferit en dia i hora encara per detallar.

Voltregafemeni.com us oferirà informació puntual i extensa de cada un d'aquests enfrontaments.