dilluns, 12 de gener del 2009

Nova victòria per començar el 2009

El Voltregà va aconseguir la victòria en el primer partit del 2009 davant el Mataró per 3 gols a 2. El conjunt voltreganès va fer un partit de més a menys i va tenir fases on es va veure un Voltregà desconegut, perdent moltes voltes i sense el seu ritme de bola habitual. La bona notícia és la victòria final a més de la presència de Carla Giudici ja a la banqueta i patinant durant els exercicis d'escalfament però encara sense poder participar al partit.

Tot i això, el conjunt voltreganès va aconseguir una merescuda victòria davant un Mataró batallador i que va oferir resistència fins al final buscant l'empat. El matx va començar amb el Voltregà dominant i intentant de posar-se el partit de cara el més aviat possible.

La bona actuació de Marta Bartrés sota els pals de la porteria mataronina però va impedir que durant els primers minuts el marcador es mogués. Al minut 5 però, Carla Dorca posava a prova Bartrés de lluny. La portera aturava el tret però deixava el refús a l'estic d'Anna Romero que no perdonava i marcava l'1 a 0.

Només un minut més tard, Marta Mompart feia una excel·lent assistència dins l'àrea on Anna Romero no aconseguia rematar per una falta de Maria Herbón que comportava un penal favorable al Voltregà. Motxa Barceló no fallava la ocasió i marcava el 2 a 0 posant el partit més còmode.

El Voltregà buscava el tercer gol però les ocasions no acabaven d'entrar i les jugades trenades costaven d'arribar. A més, al minut 12 un refús de Laia Vives permetia a Anna Aguilar marcar el 2 a 1 i retallar diferència. Tot i això, el Voltregà no es va deixar inquietar i va buscar el tercer gol amb insistència. Amb el partit ajustat i els dos equips buscant un nou gol es va arribar al descans amb el domini voltreganès per 2 gols a 1.

Al segon temps, el Mataró va empènyer amb insistència buscant l'empat mentre el Voltregà es defensava amb molt ordre i sortia al contraatac també generant molt perill. El gol es resistia i no va ser fins al minut 30 quan Motxa Barceló va recuperar una bola en defensa, va llançar el contraatac cap a Anna Romero i aquesta li va retornar l'assistència davant de porteria, on Motxa no va fallar marcant el 3 a 1.

El partit semblava més còmode i només era qüestió de minuts que caiguessin més gols. Però el panorama va canviar al minut 33. Sofia González provava sort de lluny i Laia Vives aconseguia retenir la bola sota el seu cos provocant un booling. La jugada assajada però sortia perfecte al Mataró. Tania Pardo guanyava el booling i aixecava la bola a mitja altura per Maria Herbón que des de la frontal rematava de primeres al segon pal marcant el 3 a 2.

El panorama canviava i el Mataró es llançava a pressionar i a impedir que el Voltregà pogués jugar còmode per propiciar l'empat. Les voltreganeses van passar per problemes i el Mataró va tenir l'empat al seu estic. Un pal de Tània Pardo i un d'Anna Romero van ser les ocasions més clares dels dos conjunts als minuts finals.

La victòria però es va quedar a Sant Hipòlit i el conjunt voltreganès suma tres punts importants.