divendres, 30 de gener del 2009

Cap de setmana amb doble jornada

El conjunt voltreganès disputarà aquest cap de setmana dos partits: per una banda disputarà el partit de la jornada actual, la 16a, contra el Noia i a més recuperarà el partit ajornat el cap de setmana passat per culpa del temporal de vent contra el Bigues i Riells.

El primer partit serà contra el Noia al pavelló Oliveras de la Riva. Les noies que dirigeix Enric Gurt encara no s'han enfrontat al Noia, amb qui tenen el partit d'anada ajornat des de la tercera jornada de lliga. El conjunt de Sant Sadurní però està fent una molt bona temporada i és tercer, rere el Voltregà, amb un partit més i només ha cedit 2 empats i 2 derrotes. Això obligarà a les voltreganeses a mantenir el bon nivell exhibit davant el Sant Feliu de Codines per obtenir la victòria. La internacional amb la selecció catalana i espanyola, Berta Tarrida és la jugadora més important del conjunt de la capital del cava.

El partit es disputarà a partir de 3/4 de 7 de la tarda i serà l'aperitiu del derbi masculí de l'OK Lliga entre Voltregà i Vic que es disputarà al seu horari habitual (21:30h).

CP Voltregà - CE Noia
Dissabte 31 de gener a 3/4 de 7 de la tarda
Pavelló Victorià Oliveras de la Riva

El partit de diumenge serà davant el Bigues i Riells. El conjunt vallesà, un dels clubs que cuida i promociona amb força l'hoquei femení, ja va passar per Sant Hipòlit el passat novembre on va caure derrotat per un contundent 8 a 1. Amb l'àgil i espectacular, Júlia Martínez a la porteria el Bigues es troba en fase de formació de l'equip. La diferència de nivell de joc no hauria de portar problemes a l'equip blanc-i-blau. El partit, esperant la confirmació definitiva, serà a un quart de 6 de la tarda.

CHP Bigues i Riells - CP Voltregà
Diumenge 1 de febrer a 1/4 de 6 de la tarda
Pavelló d'Esports de Bigues i Riells