dimarts, 11 de novembre del 2008

Empat entre Voltregà i Sant Cugat

El Voltregà no va poder passar de l'empat davant el Sant Cugat en la 7a jornada de lliga. Les noies d'Enric Gurt van empatar a 5 gols davant un Sant Cugat que gira entorn de Rosa M. Tamburini, autora de 3 gols. Les voltreganeses van tenir un munt d'ocasions però la mala sort i la bona actuació de la portera del Sant Cugat, Mireia Cabistany. Quan mancaven 13 minuts pel final, el Voltregà perdia per 3 a 5 davant el Sant Cugat. L'equip no va desentonar però finalment va ser la gran actuació de Carla Giudici, amb quatre gols al partit, la que va acabar permetent que l'equip sumés un punt.

Les voltreganeses es van avançar al primer minut de joc quan Giudici robava la bola, sortia al contraatac i amb una paret ràpida quedava sola per provar el tret i marcar el primer gol. Tot i això, la resposta del Sant Cugat va arribar ràpida i després d'una falta, Rosa M. Tamburini des de la frontal superava Laia Vives amb un tret sec. Amb 5 minuts ja s'havien vist dos gols.

Al minut 11 però, de nou el Sant Cugat aconseguia avançar-se a l'electrònic després que Amaya Gutiérrez aconseguís marcar el segon gol després que la bola rebotés amb la defensa voltreganesa Carla Dorca. El partit estava viu i només un minut més tard, el Sant Cugat cometia penal i Motxa Barceló s'encarregava de marcar en el refús, després d'errar en el llançament directe.

Abans del descans però encara hi va haver temps per més gols i en una jugada individual de Tamburini sortint al contraatac, aconseguia internar-se dins l'àrea i col·locar un tret sota el cos de Laia Vives marcant el 2 a 3 favorable al Sant Cugat. Amb aquest marcador es va arribar al descans.

El segon temps va començar igual d'animat i quan només se'n havien disputat dos minuts, en una jugada d'astúcia, Anna Romero treia rapidissimament un camp enrere del Sant Cugat i deixava sola a Carla Giudici que definia a la perfecció davant Cabistany. Era el 3 a 3.

Al minut 25 però, de nou Tamburini, posava el Sant Cugat per davant culminant una ràpida acció que acabava amb un tret creuat de la davantera i tornava a posar el conjunt roig-i-negre per davant a l'electrònic. Les coses no anaven bé a l'equip d'Enric Gurt que intentava trobar solucions a la seva poca eficàcia golejadora i als problemes en defensa. La situació s'agreujava només dos minuts més tard quan Tamburini feia una assistència a Clara Valls perquè aquesta marqués el 3 a 5 i compliqués encara més el partit a les voltreganeses.

Les blanc-i-blaves no van perdre els nervis i dos minuts més tard Giudici trobava la recompensa quan en un contraatac de dos contra u amb Marta Mompart aconseguia trobar espai per enviar un fort tret col·locat i retallar distàncies. Era el 4 a 5. Quedaven 11 minuts de partit.

Els minuts passaven i el Voltregà no trobava el gol. Carla Dorca i Motxa Barceló, entre d'altres, disposaven de clares ocasions però la bola no volia entrar i s'hauria de patir. Finalment, i després d'un temps mort, Motxa Barceló provava sort des de mitja pista amb un tret fort. La portera aturava la ocasió però Giudici, molt atenta, caçava el refús i l'enviava directament al fons de la xarxa. Era el 5 a 5 però encara restaven 3 minuts. Enric Gurt demanava temps mort tot seguit per mirar de buscar el gol definitiu.

Motxa Barceló en dues ocasions i Carla Giudici en tres més disposaven de bones ocasions per a marcar però estava clar que no era el dia amb la millor eficàcia i es va acabar pagant. Tot i un intent a la desesperada amb penjada de Barceló i rematada de Giudici dins el quadre que va anar al pal, el partit va acabar amb l'empat a 5 final i el r
epartiment de punts.

El Voltregà pagava així una falta d'eficàcia golejadora i petits errors defensius que el Sant Cugat havia aprofitat per fer mal al contraatac. Tot i dominar el matx, cedia dos punts.

El pròxim rival serà l'Arenys de Munt, el proper diumenge a les 5 de la tarda.
CP Voltregà: Laia Vives, Motxa Barceló (1), M
aria Ferrón, Anna Romero, Carla Giudici (4) -cinc inicial-, Carla Dorca i Marta Mompart.

Gols: 1-0, Giudici, 33"; 1-1, Tamburini, min 5; 2-1, A. Gutiérrez, min 11; 2-2, Motxa, min 12; 2-3, Tamburini, min 17; 3-3, Giudici, min 22; 3-4, Tamburini, min 25; 3-5, C. Valls, min 27; 4-5, Giudici, min 29; 5-5, Giudici, min 37.