dijous, 13 de novembre del 2008

El Voltregà s'imposa davant un fluix Bigues i Riells

El Voltregà femení va aconseguir un nou triomf aquest dimecres a la nit després de superar el Bigues i Riells per 8 a 1. Tot i que el conjunt voltreganès no va fer el seu millor joc i encara està adaptant-se als esquemes de treball del nou tècnic, Enric Gurt, van saber remuntar el gol inicial de les vallesanes i acabar-se imposant amb comoditat.

El partit va començar amb incertesa. El Voltregà arribava amb comoditat i provava xuts que la àgil portera Júlia Martínez podia aturar. Al minut 3, Karla Martínez era qui avançava el conjunt del Bigues i Riells i aconseguia d’aquesta forma posar amb problemes les voltreganeses.

Tot i això, el joc voltreganès era superior. Tot i no jugar al ritme ràpid que acostumen a lluir les blanc-i-blaves, el gol no estava lluny. Carla Giudici al minut 6 feia el primer avís amb un tret des de la frontal que s’estavellava al pal. Dos minuts més tard, Carla Dorca rebia la bola a mitja pista, avançava uns metres i amb un tret fortíssim però molt ben col·locat a l’escaire, marcava l’empat a un i estrenava el seu compte golejador de la temporada.

L’equip començava a trobar-se més còmode i limitava les ocasions de les rivals a alguna arribada espontània fruit d’algun contraatac. La veritat és que Laia Vives va haver de treballar poc, però tot i així, en les ocasions que va fer falta va mostrar el seu gran nivell. Al minut 14, Motxa Barceló va posar el Voltregà per davant aprofitant una centrada mil·limètrica de Giudici que aixecava just perquè la portera no toqués la bola. Era el 2 a 1.

Abans del descans encara hi va haver temps per més i Marta Mompart aconseguia el 3 a 1 amb un tret des de la frontal fort i ajustat al travesser. Amb el 3 a 1 a l’electrònic es va arribar al descans.
La segona meitat va continuar animada i amb un Voltregà més creatiu. Tot i això, encara els falta polir serrells i adoptar un ritme de joc més alt. Anna Romero enviava la bola al pal en un u contra u fruit d’un contraatac. Tres minuts més tard, Motxa Barceló tornava a marcar després de rematar una bona jugada i que la bola s’acabés esmunyint sota la portera, que en primera instància havia aturat el tret. La bola va quedar morta davant la línia i Barceló només la va haver d’empènyer al fons de la xarxa marcant el 4 a 1.

No havien passat ni 30 segons quan era el torn d’Anna Romero que marcava un nou gol i posava un contundent 5 a 1 al marcador. El sisè gol va arribar al minut 31 quan Giudici enganyava a tothom i el que semblava que havia de ser una centrada per Marta Mompart, era una perfecta baselina a la portera i s'acabava colant a l'escaire de la porteria del Bigues sense que ningú la pogues tocar.

El conjunt voltreganès disposava d’un munt d’ocasions mentre les jugadores vallesanes no aconseguien arribar a la porteria de Vives. El 7 a 1 va ser obra de Motxa Barceló de nou que amb un tret creuat que anava al cos de la portera Júlia Martínez aconseguia que la bola rebotés i acabés entrant a la porteria.

Els darrers minuts van ser pràcticament un monòleg. El Voltregà arribava i ho provava de totes les formes i maneres. Maria Ferrón també volia contribuir amb un gol tot i que la sort no estava de la seva banda i les ocasions se li escapaven per ben poc. Tot i això, quan mancaven 23 segons pel final, Ferrón va trobar la recompensa al seu treball i va marcar amb un tret potent entrant a l’àrea.

La victòria ja era al sac i l’equip ja pensa en el partit de diumenge a la pista de l’Arenys de Munt.

*El vídeo-resum del partit estarà disponible en les properes hores.