dissabte, 1 de març del 2008

El Voltregà segueix en forma i derrota el Bigues (6-1)

El Voltregà va imposar-se aquest divendres en el partit davant el Bigues i Riells ajornat des de la jornada 14 per un contundent 6 a 1 amb dues parts molt diferenciades. En la primera el Voltregà no es va acabar de sentir còmode mentre que a la segona meitat, va dominar a plaer.

El conjunt de Raül Doblas va sortir un xic massa confiat a la pista. El Bigues i Riells, un equip que lluita per no entrar en zona de descens, no desprenia massa perill abans de començar. I de fet, era així. Tot i això, l'absència de Carla Dorca, de viatge, es notava moltíssim i Anna Romero encara no es troba al seu nivell habitual de forma.

Els primers minuts ja eren de clar i únic domini del Voltregà mentre el Bigues i Riells unicament girava al voltant de la seva millor jugadora, Mariona Carmona. Al minut 9, el conjunt voltreganès s'avançava a l'electrònic. Adeline Le Borgne des d'una cantonada de l'àrea s'internava i en un bon tret col·locat, marcava el primer gol.

Les blanc-i-blaves dominaven a plaer i només 30 segons més tard, Anna Romero enviava una bola al pal. Doblas no va tardar en començar a airejar l'equip i al minut 10, Laia Jiménez era el primer canvi a entrar a la pista. Només 3 minuts més tard, una gran combinació d'Adeline i Carla Giudici acabava amb gol de la catalana rematant a boca de canó la penjada de la francesa. Era el 2 a 0.

Abans del descans, les coses es complicaven. Una jugada embolicada dins l'àrea acabava amb un gol en pròpia porta que posava el 2 a 1 a tres minuts del descans.

La segona meitat havia de començar molt diferent si el Voltregà volia seguir dominant el partit i es trobava a faltar Carla Dorca. Tot i haver tingut moltissimes ocasions del Voltregà, només dues havien acabat al fons de la xarxa. Només s'havien disputat 18 segons del segon temps quan Adeline Le Borgne creava jugada per la banda, arribava fins al fons i feia una excel·lent assistència enrere per Motxa que sola rematava al fons de la xarxa. Era el 3 a 1. Un gol que donava tranquilitat i posava les coses al seu lloc.

Al minut 27, Anna Romero tornava a intentar-ho amb força però el gol es resistia i enviava una segona bola al pal en una jugada amb Carla Giudici. El joc del Bigues s'enduria i l'arbitratge ho permetia. Només un minut més tard, Motxa tornava a enviar una bola al pal també a centrada de Giudici.

Al minut 33, Romero aconseguia el premi per la seva insistència. Un tret sec des de fora l'àrea de la de Sant Hipòlit anava al travesser i botava dins la porteria del Bigues. Era el 4 a 1. El partit entrava a la recta final i Sílvia Romero també disposava de minuts sobre la pista.

Al minut 36, Adeline tornava a marcar diferències i amb una bona jugada personal s'internava a l'àrea i punxava la bola a l'escaire. Amb el 5 a 1 el partit semblava totalment decidit però en l'últim minut Adeline enviava una bola al pal i pocs segons més tard, Motxa posava la cirereta al pastís marcant el 6 a 1 en una bola molt ben col·locada culminant un contraatac.

Una victòria, la primera del cap de setmana que arrodonirien amb la victòria davant el Sant Feliu dissabte.

CP Voltregà: Laia Vives, Anna Romero (1), Adeline Le Borgne (2), Carla Giudici (1), Motxa Barceló (2) -cinc inicial-, Laia Jiménez i Silvia Romero