diumenge, 2 de març del 2008

Golejada sense pal·liatius a un inofensiu Sant Feliu

El Voltregà no va tenir cap problema per desfer-se aquest dissabte a la tarda a l’Oliveras de la Riva del Sant Feliu de Codines, un rival totalment inofensiu davant el potencial voltreganès.

El Voltregà, sortia mentalitzat a la pista, amb l'intenció de no notar el desgast d'ahir i resoldre el més aviat possible el partit.

El plantejament del tècnic voltreganè, Raül Doblas, feia efecte i al minut 3 una recuperació d'Adeline Le Borgne a la seva pista ha servit perquè Anna Romero pugés la bola, fes una assistència a Motxa Barceló i aquesta fes pujar el primer gol a l’electrònic amb un fort tret a l'escaire de la porteria del Sant Feliu.

A partir d'aquí i amb el marcador a favor, el ritme del partit baixava i les jugadores visitants provaven en escasses ocasions de xuts llunyans que o sortien desviats o que la portera voltreganesa, Laia Vives, les refusava sense excessius problemes.

Tot i així, al minut 15, Motxa es tornava a plantar sola davant la portera visitant i estavellava la bola al pal. Encara no havien passat dos minuts, que del possible 2-0 es passava a l’1-1. I és que una pilota embolicada a dins de l’àrea voltreganesa, era aprofitada per l'equip visitant per empatar el matx.

A partir d'aquí, les noies de Raül Doblas han premut l'accelerador i quan faltaven 2 minuts pel descans, una recuperació de Carla Dorca donava peu a una assistència de la gironina a Carla Giudici que, des de fora l'àrea, sorprenia la portera visitant amb un tret sec i a mitja altura que establia el 2-1 al marcador.

Quan semblava que s’arribaria al descans amb el marcador ajustat, Motxa marxava de dues defensores i assistia a Giudici que només havia d’empènyer la bola quan encara restaven 27 segons per finalitzar el primer temps.

Al segon temps, amb el 3 a 1 el marcador, el Voltregà sortia sense pietat i el tercer minut de la represa, Motxa tornava a estavellar una bola al pal. Tot i el domini de l'equip local, no ha estat fins al minut 30, en una penjada-xut de Motxa des de mitja pista que Anna Romero, que estava davant de la portera visitant molestant la seva visió, desviava lleugerament, fent pujar el quart gol al marcador. Encara dins el mateix minut, una recuperació del conjunt voltreganès, servia perquè Carla Giudici travessés mitja pista ella sola, es driblés la portera i definís a la perfecció marcant el cinquè gol.

El temps passava i el Voltregà era amo i senyor del partit. Al minut 33, Motxa feia una paret amb Adeline Le Borgne, que la deixava sola davant la portera del seu ex equip, perquè amb una finta fes el seu 2on gol del partit i incrementés la diferencia amb el 6 a 1.

Amb el partit ja decantat i quan faltaven 5 minuts pel final el conjunt visitant seguia sense trobar la porteria local i estavellava una altre vegada la bola al pal de la porteria voltreganesa. En una bona recuperació d’Anna Romero però el Voltregà es tornava a imposar i amb una assistència en diagonal a Carla Dorca, la defensa feia pujar el setè pel conjunt de Doblas.

A falta de 4 minuts i amb el partit més que decidit Doblas, demanava temps mort, per donar descans a la portera Laia Vives i donar uns minuts a la jove portera, Meritxell Puigdemunt.

A 3 minuts del final, Carla Giudici feia una gran jugada personal driblant la porteria visitant però no aconseguia marcar quedant-se sense angle i estavellant una nova bola al pal.

A dos minuts del final, una nova recuperació de la francesa Adeline Le Borgne, servia perquè tota sola travessés la pista i des de la frontal de l'àrea clavés un fort tret a la porteria visitant que acabava a la xarxa. Era el vuitè gol.

A un minut i mig pel final un altre pal del conjunt visitant, no inquietava massa a les voltreganeses que a 18 segons del final sentenciaven el partit amb una falta directa comesa sobre Giudici que ella mateixa s’encarregava d’executar. La bola tocava al travesser suaument i acabava suposant el 9 a 1.

Durant alguns minuts el partit semblava fins i tot d’entrenament amb la banqueta voltreganesa plena de jugadores internacionals amb la portera Laia Vives i les jugadores Anna Romero, Motxa Barceló i Adeline Le Borgne.

CP Voltregà: Laia Vives, Motxa Barceló (2), Adeline Le Borgne (1), Anna Romero (1) i Carla Giudici (4) -cinc inicial- Carla Dorca (1), Silvia Romero, Meritxell Puigdemunt i Laia Jiménez.